Gå til innhold

Maja Tjosaas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Takk for turen! ☺️❄️
 2. Primusplate

  Legg gjerne ut resultat når det kommer
 3. Spise"beger" på vintertur

  Hørtes og så veldig lurt ut Må nok teste ut plastposetrikset!
 4. Spise"beger" på vintertur

  Blir nok investert sporenstreks i en slik
 5. Spise"beger" på vintertur

  Noe alà dette jeg har tenkt på! Takk
 6. Spise"beger" på vintertur

  Hei! Har vært på en del vinterturer tidligere, men har da brukt original"posen" som REAL Turmat blir produsert i. På neste tur tenker jeg å tømme pulveret i zip-poser, men det jeg lurer på da er; hva vil dere anbefale meg å bruke som spisebolle/beger? Tenker noe Tupperware lignende, med lokk. Evt. isolere med et eller annet slik at maten ikke blir kald før den er ferdig. Hvis noen har bilder av sine løsninger hadde det vært supert!
 7. Valg av lett sovepose til tur på Svalbard sommerstid

  Takk for svar Tessatroll! I fjor sommer når jeg var der på tur sist var temperaturen i gj.snitt 3 grader. Skal sjekke ut den du nevner Pakker de lite? Ligger på Therm-a-rest Z-lite Sol og Sea to Summit Ultralight Mat, så der skal jeg holde kulda unna.
 8. Hei! Skal på en ukestur til Svalbard i begynnelsen av august. Spørsmålet mitt er om noen har tips til sovepose som passer. Var på samme tur i fjor, men da med en Helsport Alta Lady som ble i største laget både når det gjelder lengde og pakkvolum. Usikker på om dun eller syntet blir valget. Den må iallefall pakke lite og være kort, da jeg bare er 160 lang, og det lett blir kaldt i fotenden. Har sett litt på disse .https://www.fjellsport.no/rab-neutrino-400-w-petal.html https://www.fjellsport.no/rab-ascent-700-w-nightshade.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product2 , men usikker på om temp.lim. er litt for høy (fryser lett).
×