Gå til innhold
 • Bli medlem

Sportsinteressert

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sportsinteressert

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. her finner du en meget lett lavvo ovn - litt dyr, men super til å fyre i lavvo med. [Hidden Content] Veden finner man jo underveis på tur....
 2. Har hatt erfaring (både selv og via mange andre) på både Silva L1 og LX - og de lyktene er alt for ustabile. De slutter å virke, ledninger ryker, dårlig kontakt m.m. Silva bytter de raskt, men når man har byttet for tredje gangen blir man lei... Nei, kjøp noe annet enn silva. Princeton tech holder en helt annen kvalitet = topp kvalitet!!
 3. Du sparer ikke nødvendigvis det som prisen på varen er - forskjell i porto kommer også på toppen. Amfibi tar servicepakke frakt i tillegg mens sport8 har fast frakt på kr. 50,- og handler man for over 2500 er det fraktfri levering. Her blir besparelsen fort 100-150,- dersom man handler litt. Ser også at Sport8.no nå har satt ned prisene på Princeton tec hodelykter. Apex extreme koster nå 1250,- så med porto i bildet blir den billigere hos sport8 ser det ut til.
 4. Eller denne lykta her: [Hidden Content] Har god erfaring med denne nettbutikken!
 5. Eller du kan kjøpe tensoplast og compeed her> [Hidden Content]
 6. kunne tenke meg en tur her oppe selv... er det noen som har forslag til et sted ved et vann som man kan etablere en base-camp med telt/lavvo? Hadde vært kjekt om det ikke er alt for langt fra E134/bilvie (så man kan bære inn utstyr for noen dagers tur med små barn) Tenker meg så noen rolige fiske/gåturer som dagstur fra lavvoen og innover vidda. Bør være fiskevann/turer og ikke nødvendigvis toppturer. Noen forslag?
 7. Mener at det finnes i Maximat sine butikker på svinesund (sverige) om du bor i nærheten der. Kan jo kjøpe noen og sende deg om du ikke kommer deg dit.
 8. anbefales. start ved tollstasjonen på svenskesiden der er det brygge man kan legge ut kanoene ved. tror man også kan parkere der? - en stund siden jeg var der da.. så kan man padle sydover gjennom kornsjøene og noen smale elver mellom dem. må bare bære et lite strekk kan så ta en taxi/buss opp igjen for å hente bilen. eller har man to biler så kan man jo sette den ene nederst. Flott å padle der og mange overnattingssteder på øyer og fastland.
 9. Eller ring direkte til Silva Norge (69 97 25 00 ) og spør etter Per Kristian - han ordner nok dette og sender deg en ny lykt når du har sendt inn den gamle til dem for en sjekk.
 10. + moms og toll? Over 200,- så må du betale det til posten. 77,25 i moms og 103,- i tollbehandling. Da koster den tilsammen 489,25 Nomaden har den til 545,- [Hidden Content]
 11. Jeg fant denne ovnen her - laget i Titan som veier nesten ikke noe. Sikkert flott om du skal bære med deg ovnen i sekken eller kanoen. [Hidden Content]
 12. De nye PT Apex lyktene har 130 lumens. F.eks. [Hidden Content] Silva Alpha har ca 550 lumens eller noe slikt - og til den prisen den har (ca 4400,-) kan man finne mange andre lykter med bedre lys til en billigere penge. F.eks. Light&Motion SECA700 (700 lumens til 4250,-) eller Mila Zenith (1000 !! Lumens til 3900,-) Alle disse er hode/sykkel/hjelm lykter. F.eks. her: [Hidden Content]
 13. ett godt tips, som en kompis brukte Kjøp et digital termometer av sorten med lang ledning til å henge ut av vinduet. Putt ledningen nedi posen til barnet og så kan du underveis på pulk-turen eller i posen om natta se både temperaturen ute og nedi posen.. Greitt å holde oversikten på hvor varmt/kaldt det er begge steder..
 14. L1 lykta er gammel teknologi. Prøv heller Princeton Tec lykter, som du finner her [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.