Gå til innhold
 • Bli medlem

Ove J

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har padlet i Lysefjorden 2 ganger. Les mer her: [Hidden Content]
 2. Nok en topp i Sandnes er nå besteget. Denne gangen ble det Skrussfjellet, 303 moh. Turen var hardere enn forventet, og tåkehavet besteg toppen før oss, så det ble dårlig med utsikt. På vei ned igjen kom mørket også, og da kom lommelykta godt med. Turrapport og bilder fra turen kan du se her (hvis du vil): [Hidden Content]
 3. Endelig en tur til Dalsnuten med snø under beina. Turen ble litt tyngre enn vanlig, siden vi måtte brøyte oss gjennom snøen. Men det ble uansett en fin tur i et flott vær. Tur-info og bilder finner du her: [Hidden Content]
 4. Endelig viste været seg fra en bra siden, og jeg fikk endelig prøvd ut det nye tur antrekket mitt. Ble kun en liten tur til Sygno (214 moh). Titt innom hjemmesiden for tur-beskrivelse og bilder: [Hidden Content]
 5. 42 km første dagen var absolutt for drøyt. Den siste mila inn fjorden tok en evighet.
 6. Hei godtfolk. Er det noen som har padlet gjennom Limfjorden? Jeg og en kompis prøver å planlegge en tur gjennom Limfjorden til sommeren.
 7. Vil takke for alle gode innspill til siden min. Har nå oppdatert en hel del.
 8. Ove J

  Narvikfjellene

  Flott side. Fantastiske bilder og en enda finere natur.
 9. Yes.. Jeg fikk tak i et eksemplar av boka. Den var mye tykkere enn jeg hadde forventet.. Men for ei bok. Fantastisk. Mange dager med lesing foran meg i jula nå. Kanskje jeg får prøvd meg på en 2000-metring i løpet av 2007. Det hadde vært noe. God jul!
 10. Takk for innspill.. Men i dagens bredbånd-verden syns jeg ikke det er noe problem om bildene er litt store. Gidder heller ikke bruke penger på FrontPage, er ikke det ganske dyrt?
 11. Busted... Har nok "stjålet" litt av oppsettet fra den flotte siden din.. Jeg jobber med videreutvikling, men syns i grunnen dette er optimalt oppsett. Siden din har forøvrig hjulpet meg med planlegging til flere av turene.
 12. Jeg har jo selvfølgelig vært på Preikestolen. Sist i 1995. Men må nok opp en gang til for å få dokumentert turen skikkelig. Kamera og GPS må være med på turen. Har slekt og på Jørpeland så en del av toppene rundt der er også besteget, men det husker jeg fint lite av. Må gjentas. Bokhyllene mine begynner å fylles opp med topptur-litteratur, så planene er mange, gjenstår bare å gjennomføre planene.
 13. Joda.. Det ligger i framtidsplanen det også.. Mange flotte topper på Strandalandet. Suldal er også en favoritt. Vært på mange topper der i barndommen, som absolutt må gjentas igjen.
 14. Hvis de klarer å lage tunnelen for 1,5 milliarder synes jeg ikke at dette høres dyrt ut. Ryfast nærmer seg 5 milliarder nå.. Det er dyrt....
 15. Det finnes like mange måter å skrive posisjoner på, som det finnes mennesker i denne verden. Personlig ville jeg skrevet det slik: 580715.0N-0075904.9E evt 5807.25N-00759.08E Men det finnes også de som absolutt skal skrive den østlige delen av posisjonen før den nordlige.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.