Gå til innhold

hb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kjørte inn der med en gammel skragg av en bil uten problem - men ni mil på grus er langt
 2. hb

  Enaresjøen

  I kveldens program av Nordkalotten 365 padler Lars Monsen Enaresjøen. NRK 1 kl 2105
 3. Ben Nevis opp normalveien er en lett fottur. Mye bedre å gå opp normalveien til Vannet Lochan Mealchen, så ned i dalen mot mountain Rescue post (husker ikke navnet). Så går du opp på toppen midt imot Ben Nevis - Carn Beag Dearg, videre til Carn Dearg Meadhonach, Carn Mor Dearg og opp til Ben Nevis via Carn Mor Dearg Arrete. Mye lengre tur en normalveien, men du så mye finere og mindre folk. Så går du normalveien ned. Greit å være obs på at været i Skottland skifter utrolig fort, mange som har gått seg vill på Ben Nevis og havnet i Five Finger Gully... Ellers så vil jeg anbefale Isle of Sky og Lochals (fastlandet på andre siden av sundet) på det varmeste. på Skye har du Cuillin Ridge, det eneste virkelige fjellområde i Storbritania ifølge Munro. Mange fie topper med både klatring og utsatt klyving. På fastlandsiden Lochals så har du Five Sisters of Kintail, eggvandring som beggynner i Glenshiel. Jeg kom meg rundt i SkottLand ved å haike og spørre lokalbefolkning om å bli kjørt der det var lite traffik - utrolig hjelpsomme og gjestfrie
 4. Fortsatt like vanntett - imprengneres med jevne mellomrom. Puster fortsatt like bra som før. Den har ikke blitt "dvask" i stoffet som tidligere skallbekledning jeg har hatt (Norrøna)..
 5. Har ei Arcteyx jakke som nå er 6 år gammel. Brukt den mye til klatring og turer (bor på vestlandet så den brukes hver dag hele året utenom turer og ). Er kjempefornøyd med den - er fortsatt nesten som ny!!
 6. Jeg mener selv det er lettere å gå med en halvfull storsekk - enn med en proppfull dagstursekk!! Sitter bedre på ryggen
 7. Fant denne på Statens kartverk http://www.statkart.no/IPS/filestore/Profil/Areal_milj_og_plan/Arealstatistikk-2003.xls Gjennomsnittshøyde 550moh (gå til 470 AJ i Excelarket)
 8. -st. Kan det være Kaperfjellet på Senja - bildet tatt fra Ådnerdalen?
 9. Det er også et flyvrak lenger sør i Rondane. Det ligger så vidt jeg husker ikke så langt fra Måsaplassen og Frisvegen.
 10. hb

  Toppturer i nasjonalpark

  Er det noen som vet om noen har vært på den høyeste toppen i hver nasjonalpark? Mye snakk om 2000metere og kommunetopper - synes dette virker som ett mer spennende prosjekt!
 11. Har ikke hatt problem med det tidligere. Har hatt med pulk fra oslo til Finse mange ganger uten at konduktørene har sagt noe på det. Lettere å få tilgivelse enn tillatelse. Mvh HB
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.