Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellgeit27

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellgeit27

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har en Everest Innovation'06 nå som har gått rundt 2000 mil siden 2007. Syklene det står mellom nå er Hard Rocx C5 SL Disc [Hidden Content] Og Everest Attitude [Hidden Content] Vilken sykkel er best? Trenger hjelp.
 2. Kort og godt. Vilken er best og vilken anbefalles. Er til 3 til 5 dagers tur. Gå fra hytte til hytte.
 3. Tanken er og gå 2-5 dagerstur, trenger sekk til dame. Tenker Bergans Trollhetta Lady 75L Noen som har erfaringer med sekken? Fordeler? Ulemper?
 4. 1: 27 år, Bor i Oslo 2: Vinjeronden, etterfulgt av Rondslottet. Sommer 2006. 3: Vinjeronden, Rondslottet, Storronden og Digerronden. 4: Vanskelig og si, har ikke vært på så mange, Vinjeronden og rondslottet var ganske slitsomt, storronden var enkelt, men været ble relativt dårlig, så da blir det vel digerronden, som sammen med storronden var relativt "cake". Digerronden ble god utsikt og fine bilder. 5: Gjør det fordi det er utfordrende. 6: Kilimanjaro på sikt, hinder er penger. Galdhøpiggen, snøhetta, høgronden og midtrondene er også mål. 7: Hytte i Rondane, og alltid hatt lys
 5. Noen som vet om det var østre eller vestre midtronden flyet krasjet i?
 6. Er det noen som har gode erfaringer med Bergans Trollhetta? Ser veldig mange klager på dårlig hoftebelte og gnagesår...
 7. Må man opp på høgrronden for og gå videre til Midtronden og Digerronden eller går det egen vei opp? Kommer fra Ronvassbu/Rondevatnet jeg.
 8. Skal kjøpe en av de, men veldig i tvil om vilken. Vil høre om andres erfaringer med de og vilke fordeler de har.
 9. Har sett igjennom linken før, men takk for hjelpen. Noen nettsider sier Digerronden, andre sier Midtronden. Dette er største forvirring for min del.
 10. Er det noen som har noen informasjon om flystyrten i Rondane i 1944? Var det Digerronden eller Midtronden flyet styrtet? Annen info er også velkommen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.