Gå til innhold
 • Bli medlem

c-span

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om c-span

 • Bursdag 20. jan. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det kan godt tenkes at den er hjemmelaget. Men jeg snakket med en tidligere speider, som sa han hadde sett akkurat sånne før. Hadde vært fint med bilder av en som var intakt. Planen videre nå er å bløtlegge listene eller dampe, men jeg tror det holder med å bløtlegge de. Skru og lime de fast. Lage og montere dekk. legge sikaflex i midten ( over glassfiberkanten). Pusse det jevnt for så å legge vevd glassfiber og polyester over og så lakk. Skal jo også som sagt tidligere og aller først pusse ned og male hele kanoen.
 2. Tenkte jeg skulle skrive litt om prosjektet underveis. sette ut noen bilder osv. Det gikk derimot litt fort i begynnelsen og fikk ikke tatt så mange bilder. Men... Det som må gjøres på kanoen er: * tette hull i siden * sette på nye "fenderlister" på utsiden og innsiden * Lage "dekk" som passer foran og bak med fenderlistene * sette inn ny avstiver i bunnen av kanoen da den som er der er løs og brukket. * pusse og male hele kanoen. Dette blir Gøy! Er det fortsatt ingen som har sett slike kanoer før? Jeg håper noen har hatt denne typen kano tidligere og
 3. G-sport har noen flasker som heter Rast, de passer fint. [Hidden Content]/rast-brenselflaske-alu-0,6-ltr/ [Hidden Content]/rast-brenselflaske-alu-1-ltr/ Mvh Espen
 4. Jeg har akkurat skaffet meg et oppussings prosjekt av en kano. Tenkte kanskje noen her inne har sette denne kanoen før. Den er av glassfiber, stoler av lerret og isopor. Den er ca 5 meter lang. Er det noen som vet noe mer om denne kanoen? Jeg skal pusse den ned og male den. Den er malt før og denne malingen er løsnet noen steder. Hva er beste måte å pusse den ned på? Hva slags verktøy? Korning på sandpapir? Hva er mest effektivt?
 5. Det er for lett å kunne flytte på den. F. Eks ved forvarming på utsiden a teltet, flytting etter bruk når det fortsatt er varmt. I det hele lett å flytte med en hånd. Ser også for meg at det sparer slangen og koblingene til denne.
 6. Jeg har brukt strips til å holde fast brenneren til plata. Stripsen står i to hull og da kan man bare skyve brenneren fast. Flasken sitter fast med en reim. Den sitter da fast og er veldig lett å flytte på.
 7. har nå enda ett problem med denne. På det ene røret på brenneren er det et hull. Dette har vært tettet med en slags splint. Hva er best å tette dette med? Det skal da ikke være noe hull der vel?
 8. Nå er ventilen demontert og det er pakningen som er defekt. Noen som aner hvor jeg kan skaffe en ny, Evt. Hva jeg kan lage en av?
 9. Hei! Tenkte vi kunne ha en tråd der vi kunne dele erfaringer med å skaffe reserve (eller erstatnings) deler til primuser. Jeg trenger i øyeblikket en ny lærpakning og tilbakeslagsventil til en primus 210, har sjekket her inne og på nettet men eneste forslaget jeg har funnet er Uniflamesupply og det virker som om de ikke har deler til primus. Noen forslag? C-span
 10. Føler meg litt dum når jeg spør om dette, men undrer... Hvilken vei bør ligge ned på en bunnduk i lavvoen. Duken er som en kraftig teltduk i polyester, den har en røff side (som utsiden på en ytterjakke) og en glatt side med tapede sømmer. Ser for meg at den røffe siden må ligge ned, for å holde fukt ute. Men den ville jo også være mest komfortable å ha opp og inn i Lavvoen.. Er det noen fasit?
 11. c-span

  c-span

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.