Gå til innhold
 • Bli medlem

Aneande

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aneande

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oj, da har jeg lært noe nytt. Kjøpte du da i din egen størrelse? Mine er altfor store uten ullkartanker uansett men. Fikk beskjed av Oslo sportslager at de er laget for å bruke liner eller kartank, så de var ikke brukbare uten. Fornøyd med dine? Du har Polarutgaven?
 2. Takk for tips! Ja, må nok følge litt med på værmeldinger og snøforhold. Samt ha en snøsikker plan B 😊
 3. Takk for svar! Begge deler høres fristende ut! Jeg holder til på Eidsvoll/Akershus og Rena/Hedmark.
 4. Takk for tips! Planlagte finsetur i ferien i fjor. Men måtte gå for plan B pga 19-21 m/S flere dager
 5. Hei 😊 Kom akkurat hjem fra nydelige dager i Finnmark på ski (Karasjok til Alta). Det gav skikkelig mersmak til å planlegge neste tur. Jeg tenker å ta ut en ukes ferie i starten av april. Noen som har turtips til en fin vintertur på fjellski? Helst vintermerket rute siden jeg skal gå alene 😊 Er ganske fleksibel på området, reiser gjerne ett stykke for å få en fin tur! Takk for forhånd!
 6. Ok. Jeg har Alfa Polar A/P/S GTX BC. Så de er nok ikke så sammenlignbar selvom de ligner. Polaren er ment med liner og/eller ulkartank inni, og er vel ganske ubrukelig uten. Men ble en fantastisk myk passform med ulkartank inni 😊 Er alltid kald på beina, så valgte dermed Polar.
 7. Hei. Har du prøvd ullkartanker? Har du kjøpt skoene i samme størrelse som du bruker i vanlige sko?
 8. Hei dere 😁 Reiser snart til Finnmark for å gå på ski over vidden. Utgangspunktet er å gå fra Karasjok til Alta, med to ekstra dager til å bruke hvis noe frister underveis. Noen som har gått Finnmarksvidda på langs før? Tar imot alle erfaringer, tips, råd og innspill Kjenner reisefeberen er på vei!
 9. Noen som planlegger å padle i Femunden til uka? Eller som har tips? 😊 Vurderer å padle fra Synnervika og gjennom tømmerrennene og til østenden av Håsjøen.
 10. Har vært litt i Femundsmarka sommer og vinter. Når i oktober og ca hvor i Femundsmarka? Du kan nok regne med frostnetter og noe snø i oktober. I fjor var det vertfall dager med snø i oktober. Vil tro at sjansene for fisking er ganske bra. Men du kan muligens regne med at ørreten er i dårlig hold pga gytingen. Har ikke så god peiling på resten. Harren burde vel være fin. I alle bekker og elver er det fiskeforbud mellom 1 september og 15 november i femundsmarka. Med unntak av femundselva. Noen vann sør for femunden som kan fiskes harr i, i samme perioden. Børgefjell er jeg desverre ikke noe kjen
 11. Ta turen allikevel 😊 Det er jo så fint i Femundsmarka! Dra innom noen av hyttene og lag mat hvis du klarer å legge ruten slik. Så blir det ikke kald mat hver dag. Iskaffe er også godt nå i varmen 😊 Hvis det er en trøst når man ikke får den vante kaffekoppen på morgenen. Var i Sølen i helgen, nydelig tur!
 12. Takk for svar 😊 Har 2 ukers ferie fra 12 august. Men skal tenkte på om jeg skal søke en ukes ferie i september også! Får sikkert mer ut av finnmarksvidda da. Med mulighet for kvelder med nordlys utenfor teltet og uten mygg!
 13. Hei. Har såvidt vært innom Stølsheimen vinterstid på ski. Så det skal jeg absolutt ta med på listen. Takk for tips 😁
 14. Takk for svar! Har du gått samme turen? Satt bare å tenkte at hvis jeg går den litt senere på høsten, så er det muligheter for å se nordlyset, samt at myggen er mye mindre plagsom. Så da ble jeg litt i tvil.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.