Gå til innhold
 • Bli medlem

Hockeysveisen2

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hockeysveisen2

  Rottungen

  Jeg mener tørrflue
 2. Hockeysveisen2

  Rottungen

  Jepp, har fiska der. Helt greit med fisk, men ikke de helt store. Har du mulighet for å ta med kano er det en fordel. Forresten eneste vannet jeg har blitt kontrolert av OFA.
 3. Frisport har Naturmagasinet.no har [Hidden Content] Sportsnett har Søk på seal-line Lowe Alpine har [Hidden Content] Og sikkert mange andre. Søkte på vanntett sekk i kvasir!!
 4. Jeg skal padle Sandnesvassdraget i Sør-Varanger i slutten av juli. Er det noen som har padlet denne turen før? Planen er å bære kanoen opp til Sandneslangvannet (Vazzejavri) og padle innover mot Finland.
 5. MSR Dragonfly, kaffekjele og alu gryte fra trangia.
 6. Den virka ikke dum. Har en Sir Joseph dunjakke fra før og er kjempefornøyd med den. Ser ut som du skal på en skikkelig fin tur.
 7. Jeg er på utkikk etter en dunpose til sommerbruk. Er det noen som har noen tips om en pose som ikke er så altfor dyr. Tenker på comfort ned til rundt 0 grader.
 8. Samme regler for fyring av bål i Finnmark som i resten av landet. Lov å fyre mellom 15. sept og 15. april. Blir vel kanskje sett litt mer mellom fingrene på "lovbrudd" her oppe enn sørpå. Tror ikke det er veldig mange som tar hensyn til forbudet her.
 9. Mobildekninga her oppe er ganske varierende. Men ofte får du et par streker på telefonen hvis du går opp på en "topp". Men grunnregelen her i Finnmark bør vel være at du ikke gjør deg avhengig av å måtte bruke den.
 10. Er det noen som har en beskrivelse på en såkalt sjusteinsovn? Mener å ha sett det inne på et tema her, men finner det ikke igjen.
 11. Hvis det bare er mat, solkrem og kart du skal ha i depoet er det mulig å få kjøpt det meste på bensinstasjonen på Skaidi. Ganske velassortert til bensingstasjon å være. Brukes vel som en slags nærbutikk for hyttefolket der oppe.
 12. Jeg slo av en 5 cm lang bit på kanten/toppen av skia slik at trekjernen kom frem. Fylte "hullet" med tokomponent epoxy. Dette skjedde for tre år siden. Reparasjonen er fortsatt like fin. Husk at epoxyen flyter en stund før den herder (finnes i flere forskjellige tørketider). Viktig å følge med så epoxyen ikke renner til uønskede steder.
 13. Jeg gikk den turen på ski for to uker jeg også gitt. Mulig vi har gått samtidig.......
 14. Det var et godt valg. Så ikke denne tråden før nå. Du kommer sikkert til å bli kjempefornøyd med Dragon flyen. Jeg har hatt min i fem år. Pumpa gikk i stykker for tre år siden, men det var den gamle varianten. Den nye pumpa er mye mer solid. Skjønner ikke helt de som på død og liv anbefaler Omnifuel. Min erfaring med den er at den hoster og harker litt for mye. Dragonflyen brenner som en jetmotor. En som skrev tidligere at det tar lenger tid å forvarme dragonflyen; det stemmer ikke. Det har jeg testet.
 15. Det var flott. Jeg bor i Alta. Hvor i byen ligger den?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.