Gå til innhold

annaerbest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

annaerbest vant dagen sist Januar 29 2017

annaerbest hadde mest likt innhold!

1 følger

Om annaerbest

 • Bursdag 23. sep. 1991

Nylige profilbesøk

1 369 profilvisninger
 1. annaerbest

  Telttur i Bergen (Arna, Dale?)

  Takk for svar! Jeg skal ingen steder - altså tog Oslo-Bergen (-Oslo). Og tenkte at jeg har mulighet til å hoppe av og på toget mellom f.eks Voss og Bergen stasjon. Jeg MÅ ikke ta turen og KAN sove på hotell, men det hadde vært veldig gøy å ta toget til Voss og ut, og rett og slett gått til fjellet. Men jeg aner jo ikke om det lar seg gjør, derfor jeg spør de kloke hodene her 🤓 Skal en helg forresten, fre-søn. Og ingen typ base, nei!
 2. annaerbest

  Telttur i Bergen (Arna, Dale?)

  Skal med toget til Bergen neste helg, og planlegger å slippe å bruke buss og gudene vet. Jeg vil ikke bo på hotell, så tar med telt! Ser for meg at det er langt til nærmeste gode teltplass fra Bergen sentrum, så kan det lønne seg å gå av på Arna eller Dale? Vurderer Voss, men vil ikke gå glipp av utsikten mellom Voss-Arna, om det er noen Alle tips godtas med stoooor takk!
 3. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Nattevandringen på Gaustatoppen 😍 ærlig talt, det var så deilig og så nydelig! Gikk meget sakte til toppen, kø i løypa! God servering på toppen, plain pottitsuppe har aaaaaldro smakt så godt noen sinne...
 4. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  En særdeles gretten unge som ikke var å få ut dørstokken. Vi kom så langt i dag. Men hun insisterte på teltutstyr, ikke snakk om noe annet!
 5. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Såå nydelig! DNT tur eller fritt valg?
 6. annaerbest

  Myke fjellsko

  Har et par steinharde Scarpa mistrail og etter en mil får jeg helt vondt... Går primært i ymse terreng, fra p-plassen ved hytta opp til vidda med mye steinrøys og mose. Hvilke fjellsko er forholdsvis myke å gå i?
 7. annaerbest

  Turklær for barn

  Kommer an på. Men små ben går overhodet ikke i nærheten av så langt som vi gjør. Ikke gidde de går 2 mil i øsende regn og vidda heller Det blir jo ofte korte turer, med mange stopp, gjerne med ly, og sitteplass. Har to jenter, så den minste arver omtrent all. Har skalljakke og vindjakke, og bruker ull innerst. Det er oftest lag på lag, uansett... Mine blir lett klamme, så skalljakken bruker vi på kjølige tørre dager. Regntøy ved øs pøs, med ull innerst. Sommerhalvåret har de vindjakker og skalljakker, primært fra PoP og reima, de er slitesterke på mine barn. Stormberg kjøper jeg ikke - de produserer ikke trygge barneklær. Fulle av dritt i stoffene deres, dessverre... Helt enkle skallbukser fra f.eks. Kappahl, da de ikke brukes såå ofte, mine barn blir heller våte og skifter, enn klamme i skallbukser.
 8. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hvor skal man begynne... Vi kan begynne med slutten. Etter 2.6 mil til fots opp og ned alt mulig slags terreng er jeg overbevist om turgåerne jeg møtte trodde jeg gikk med noe i rævva 🙄🙄🙄 topp7turen over Drammensmarka og Finnemarka har jeg lenge siklet på, og i dag byttet jeg den ut mot Gaustatoppen. Vet ikke helt hva jeg synes om det egentlig, jeg har aldri vært så sint og lei som på slutten av den turen... Den startet for meg ved Mjøndalen stasjon, bussen mot Krokstadelva og jeg satte på trackeren på Bjørkedokken. Her går det rett opp meget fort! Blid og fornøyd med bøttevis med selvtillit trasket jeg hurtig, og bestemt mot de to første toppene. Det gikk radig. Og så var det de neste toppene, de to neste var kanskje de jævligste... jeg hadde forestilt at dette skulle bli sykt gøy og inspirerende. Men det var faan meg TUNGT! Bena ville ikke det jeg ville oppover! For å toppe turen midtveis så møter jeg selvfølgelig en kvalmende kjekk mann på min alder, som ser ut som han nettopp kom ut av dusjen, mens jeg var blodrød, sikkert flakete i ansiktet av salt svette og klarte bare kaste ut er hei så tungt jeg kunne... Det ble litt bedre da jeg nærmet meg Drammensmarka - kjent område ❤️❤️❤️ Da begynte jeg selvfølgelig å bli våt i skoene, føttene mine trenger hjelp Etter de nest siste toppene, begynte det å gå nedover, ordentlig nedover! Og da sviktet bena! Såklart. Jeg jukset da jeg nærmet meg Landfalltjern og tok en snarvei, sparte et par km her. Nedover og forbi Spiralen. Og nederst ved zikkzakken rett ovenfor Drammen sykehus skal jeg selvfølgelig møte en eks jeg ikke har snakket med siden et aggressivt og passe stygt brudd for halvannet år siden! Men jeg kan feire avslutningen med at jeg slo DNTs varighet med en time! Snarveien med i beregningen 🤓 Det hjalp litt at det lå en kylling i ovnen og ventet på meg da jeg kom hjem.
 9. annaerbest

  Ut på tur i Harstad!

  Etter litt hjerneaktivitet gikk jeg for leiebil og selvfølgelig utforsking av Lofoten! Hallo hvor fjern kan man bli... Nå gleder jeg meg enda mer!!
 10. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tatt med kompis og kommet oss på fjellet. Helt alene! 💃🏽 det er nå det er deilig å være mamma 😂 I dag har vi bare tatt det lugn og gått en laaang tur, badet litt. I morgen bærer det forbi Eriksbu til Sigrudsbu over Blefjell 😄 Ikke noen selfiehund Badeplassen vår 😍 Aner ikke hva han ser annet enn lyng og skog, men spennende var det hvert fall!
 11. annaerbest

  3-4 Dagers i Buskerud/Telemark

  Her er kanskje blefjell perfekt:) Eriksbu og Sigridsbu ligger litt over milen fra hverandre, og ellers kan dere vandre fjellet og campe med telt. Mye vann og bekker, så uproblematisk mtp. mat! Fisker ikke selv, men vet det er godt med fiskevann der!
 12. annaerbest

  Ut på tur i Harstad!

  Hei! Nå trenger jeg tips 😄 Jeg sitter og gnur i Hellas og har det ordentlig kjipern... Gledet derfor meg selv med en langhelg i Harstad i slutten av august! Torsdag til mandag morgen. Turtips gjerne! Pakker med sekk, telt og sovepose. Må kanskje beregne noe som varmer under 7+ der oppe på den tiden? 😅 Kommer med fly og ikke bil, så jeg må navigere meg fra flyplassen. Har lenge ønsket å besøke plassen (har en spesiell plass i hjerter), så her tas alle tips med største alvor og takknemlighet!
 13. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi kom oss ikke så langt i dag - kun fra Øvre Eiker til Sørkedalen forbi Bogstad. Der har en god venninne hytte med mannen, og vi hadde en playdate med barna. Total lykke. Grillings, aking og utedo ☀️❄️ høydepunktet var visst å få kaste alt mulig rart på bålet, inkludert brenne bolledeig og snø... Neste uke bringer med seg en uke alene på Blefjell - glær mæ 😍😍😍
 14. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hehe, absolut. Min kompis har två hundar, dom e vana vid att posera, men så avancerat har vi inte hunnit bli haha! Alltså, det var asjobbigt att få min hund att sitta stilla på den bilden, hon skulle häller springa iväg vet jag tror hon hatar att plåtas... Tycker din bild var aldeles skön!
 15. annaerbest

  Utfordrer til Sir Joseph dunjakke

  Har en SJ Shiprock jakke som holder meg bra varm jevnt over - tar den gjerne på etter fjellturen på vei ned osv, den isolerer utrolig godt og holder bra på varmen. Nå vil jeg ha en som er hakket varmere og tykkere. Har innsett prisbegrensningen dersom jeg ønsker å stå på en fjelltopp i -20 grader og sur vind uten å holde meg i aktivitet, men en jakke som duger til en mellomting? Tips?:)
×