Gå til innhold
 • Bli medlem

annaerbest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

annaerbest vant dagen sist 29. januar 2017

annaerbest hadde mest likt innhold!

1 følger

Om annaerbest

 • Bursdag 23. sep. 1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Nyte!
 • Sted
  Vestfossen.

Nylige profilbesøk

2 330 profilvisninger
 1. Takk takk takk! Snø er egentlig ingen hindring. Ei heller kulde. Jeg mener jeg er klar for kulda 😛 mer opptatt av en eller annen fantastisk utsikt jeg selv enda ikke er klar over...
 2. Neste uke skal jeg oppover til Tr.heim 🌸 Tar en overnatting ute i telt, og trenger tips! Over Dovre tror jeg at jeg dropper, been there done that. Oppdal kunne kanskje vært interessant! Gjerne en plass det går an å ta en løpetur også? Vær ingen hindring 🤓 Tips til noen fine plasser med fantastisk utsikt?
 3. Har MISTET skalljakken min, og er nesten i dyp sorg. Men livet går videre, og jeg må bare kjøpe ny. Om noen har forslag så hit me! . Jeg blir fort svett da jakken brukes til toppturer. Og forsåvidt andre turer, gjerne krevende. Så fint om den er fukttransporterende eller puster høvelig greit. . Fint om jakken når litt over rompa, jeg kan ikke gå med en sånn kort flekk av en jakke. . Ønsker muligheter for god lufting, gjerne under armene mens den brukes. . Innerlomme, og tapede sømmer på utsiden. . Fordel den om den er vanntett, men det er ikke alltid forenlig med at de
 4. Supert! Da bestiller jeg billetter med en gang 🚆😎
 5. annaerbest

  Finse i august.

  Hvordan er været? Jeg har siste ferieuke uten barn uke 32 og vurderer å ta toget til Finse og campe på vidda noen netter. Overkommelig vær der oppe på den tiden vel?
 6. Jeg ville unngått våttdrakt for å holde solen ute. Ville smurt huden innenfra og ut (gode fettsyrer) og evnt smurt med fysisk filter og null kjemikalier en gang mellom 12-14 om barnet får sol på seg da.
 7. Ja, fikk med meg det! Men takk for tips!🌸 Gjorde det enkelt og billig denne gangen, supplerer med underlag, isolasjon og superundis om nødvendig tenker jeg 😄
 8. Hei! Angående åpen ild nå er det vel bare å følge anvisningene som er gitt. Er vel totalforbud de fleste steder? Når baby er så liten syns jeg det er veldig enkelt! Får baby pupp? I så fall hadde jeg droppet å ta med noe mat 😂 bare styr. Hadde hatt baby i bæretøy, men det gjør dere kanskje uansett:) Klær til baby avhenger av hvor og hva dere skal. Perosnlig hadde jeg hatt baby på magen i sjal eller sele, med tynn ull dersom jeg gikk i skog/tett. Tynn ull med eventuell vinddress dersom jeg var på vidda. Hadde ikke smurt babyen med noen annet enn naturlige ting, men jeg er no
 9. Det ble «Spark»! Var ikke aktuelt å kjøpe vinterpose denne omgangen. Kan vel hende sommeren blir kaldere, men hvis dette været holder seg kan jeg bo bare pakke ei litta filt og dra over meg i sommer... Får meg ikke til å kjøpe dun, må i alle fall undersøke fremstillingen først Tusen takk for godt svar!
 10. Takk for svar - det ble en Lamina-Z! 🏕
 11. Nja. Gjerne vår og høst også! Helst dun. Men syntet kan gå. Sovepose var IKKE planlagt i budsjettet akkurat nå 😤☹️
 12. Tips? Har ikke kjøpt sovepose på mange år. Og nå er den borte!! Herregud... Vi skal på telttur noen uker i sommer, og jeg kan hovedsakelig kjøpe en tresesongers. Er ikke superfan av telt på vinteren. Enda... Salg på fjellsport, så tenkte jeg kunne slå til nå. Da jeg likevel må.
 13. Takk for svar! Jeg skal ingen steder - altså tog Oslo-Bergen (-Oslo). Og tenkte at jeg har mulighet til å hoppe av og på toget mellom f.eks Voss og Bergen stasjon. Jeg MÅ ikke ta turen og KAN sove på hotell, men det hadde vært veldig gøy å ta toget til Voss og ut, og rett og slett gått til fjellet. Men jeg aner jo ikke om det lar seg gjør, derfor jeg spør de kloke hodene her 🤓 Skal en helg forresten, fre-søn. Og ingen typ base, nei!
 14. Skal med toget til Bergen neste helg, og planlegger å slippe å bruke buss og gudene vet. Jeg vil ikke bo på hotell, så tar med telt! Ser for meg at det er langt til nærmeste gode teltplass fra Bergen sentrum, så kan det lønne seg å gå av på Arna eller Dale? Vurderer Voss, men vil ikke gå glipp av utsikten mellom Voss-Arna, om det er noen Alle tips godtas med stoooor takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.