Gå til innhold

annaerbest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

annaerbest vant dagen sist Januar 29 2017

annaerbest hadde mest likt innhold!

1 følger

Om annaerbest

 • Bursdag 23. sep. 1991

Nylige profilbesøk

1 527 profilvisninger
 1. annaerbest

  Finse i august.

  Supert! Da bestiller jeg billetter med en gang 🚆😎
 2. annaerbest

  Finse i august.

  Hvordan er været? Jeg har siste ferieuke uten barn uke 32 og vurderer å ta toget til Finse og campe på vidda noen netter. Overkommelig vær der oppe på den tiden vel?
 3. annaerbest

  Våtdrakt for barn, til bading?

  Jeg ville unngått våttdrakt for å holde solen ute. Ville smurt huden innenfra og ut (gode fettsyrer) og evnt smurt med fysisk filter og null kjemikalier en gang mellom 12-14 om barnet får sol på seg da.
 4. annaerbest

  Ny sovepose 🐛

  Ja, fikk med meg det! Men takk for tips!🌸 Gjorde det enkelt og billig denne gangen, supplerer med underlag, isolasjon og superundis om nødvendig tenker jeg 😄
 5. annaerbest

  Nybegynnere på tur med baby

  Hei! Angående åpen ild nå er det vel bare å følge anvisningene som er gitt. Er vel totalforbud de fleste steder? Når baby er så liten syns jeg det er veldig enkelt! Får baby pupp? I så fall hadde jeg droppet å ta med noe mat 😂 bare styr. Hadde hatt baby i bæretøy, men det gjør dere kanskje uansett:) Klær til baby avhenger av hvor og hva dere skal. Perosnlig hadde jeg hatt baby på magen i sjal eller sele, med tynn ull dersom jeg gikk i skog/tett. Tynn ull med eventuell vinddress dersom jeg var på vidda. Hadde ikke smurt babyen med noen annet enn naturlige ting, men jeg er nok litt økologisk og sær som mor.. Tur med baby syntes jeg for øvrig var veldig enkelt. Pupp og bæretøy gjør alt enkelt. Syns det er verre jo eldre ungene blir. De må motiveres mer, og skal plutselig ha meninger om hva vi skal 🙄😂 Gjør det enkelt, tenk på dere selv. Babyen vil bare henge på, og trenge minimalt. Begynn gjerne med korte turer, i områder dere kjenner godt. For å bli kjent med situasjonen:)
 6. annaerbest

  Ny sovepose 🐛

  Det ble «Spark»! Var ikke aktuelt å kjøpe vinterpose denne omgangen. Kan vel hende sommeren blir kaldere, men hvis dette været holder seg kan jeg bo bare pakke ei litta filt og dra over meg i sommer... Får meg ikke til å kjøpe dun, må i alle fall undersøke fremstillingen først Tusen takk for godt svar!
 7. annaerbest

  Ny sovepose 🐛

  Takk for svar - det ble en Lamina-Z! 🏕
 8. annaerbest

  Ny sovepose 🐛

  Nja. Gjerne vår og høst også! Helst dun. Men syntet kan gå. Sovepose var IKKE planlagt i budsjettet akkurat nå 😤☹️
 9. annaerbest

  Ny sovepose 🐛

  Tips? Har ikke kjøpt sovepose på mange år. Og nå er den borte!! Herregud... Vi skal på telttur noen uker i sommer, og jeg kan hovedsakelig kjøpe en tresesongers. Er ikke superfan av telt på vinteren. Enda... Salg på fjellsport, så tenkte jeg kunne slå til nå. Da jeg likevel må.
 10. annaerbest

  Telttur i Bergen (Arna, Dale?)

  Takk for svar! Jeg skal ingen steder - altså tog Oslo-Bergen (-Oslo). Og tenkte at jeg har mulighet til å hoppe av og på toget mellom f.eks Voss og Bergen stasjon. Jeg MÅ ikke ta turen og KAN sove på hotell, men det hadde vært veldig gøy å ta toget til Voss og ut, og rett og slett gått til fjellet. Men jeg aner jo ikke om det lar seg gjør, derfor jeg spør de kloke hodene her 🤓 Skal en helg forresten, fre-søn. Og ingen typ base, nei!
 11. annaerbest

  Telttur i Bergen (Arna, Dale?)

  Skal med toget til Bergen neste helg, og planlegger å slippe å bruke buss og gudene vet. Jeg vil ikke bo på hotell, så tar med telt! Ser for meg at det er langt til nærmeste gode teltplass fra Bergen sentrum, så kan det lønne seg å gå av på Arna eller Dale? Vurderer Voss, men vil ikke gå glipp av utsikten mellom Voss-Arna, om det er noen Alle tips godtas med stoooor takk!
 12. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Nattevandringen på Gaustatoppen 😍 ærlig talt, det var så deilig og så nydelig! Gikk meget sakte til toppen, kø i løypa! God servering på toppen, plain pottitsuppe har aaaaaldro smakt så godt noen sinne...
 13. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  En særdeles gretten unge som ikke var å få ut dørstokken. Vi kom så langt i dag. Men hun insisterte på teltutstyr, ikke snakk om noe annet!
 14. annaerbest

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Såå nydelig! DNT tur eller fritt valg?
 15. annaerbest

  Myke fjellsko

  Har et par steinharde Scarpa mistrail og etter en mil får jeg helt vondt... Går primært i ymse terreng, fra p-plassen ved hytta opp til vidda med mye steinrøys og mose. Hvilke fjellsko er forholdsvis myke å gå i?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.