annaerbest

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

annaerbest last won the day on Januar 29

annaerbest had the most liked content!

1 følger

Om annaerbest

 • Bursdag 23. sep. 1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Vestfossen.
 • Interests
  Nyte!

Nylige profilbesøk

1 056 profilvisninger
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  En særdeles gretten unge som ikke var å få ut dørstokken. Vi kom så langt i dag. Men hun insisterte på teltutstyr, ikke snakk om noe annet!
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Såå nydelig! DNT tur eller fritt valg?
 3. Myke fjellsko

  Har et par steinharde Scarpa mistrail og etter en mil får jeg helt vondt... Går primært i ymse terreng, fra p-plassen ved hytta opp til vidda med mye steinrøys og mose. Hvilke fjellsko er forholdsvis myke å gå i?
 4. Turklær for barn

  Kommer an på. Men små ben går overhodet ikke i nærheten av så langt som vi gjør. Ikke gidde de går 2 mil i øsende regn og vidda heller Det blir jo ofte korte turer, med mange stopp, gjerne med ly, og sitteplass. Har to jenter, så den minste arver omtrent all. Har skalljakke og vindjakke, og bruker ull innerst. Det er oftest lag på lag, uansett... Mine blir lett klamme, så skalljakken bruker vi på kjølige tørre dager. Regntøy ved øs pøs, med ull innerst. Sommerhalvåret har de vindjakker og skalljakker, primært fra PoP og reima, de er slitesterke på mine barn. Stormberg kjøper jeg ikke - de produserer ikke trygge barneklær. Fulle av dritt i stoffene deres, dessverre... Helt enkle skallbukser fra f.eks. Kappahl, da de ikke brukes såå ofte, mine barn blir heller våte og skifter, enn klamme i skallbukser.
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hvor skal man begynne... Vi kan begynne med slutten. Etter 2.6 mil til fots opp og ned alt mulig slags terreng er jeg overbevist om turgåerne jeg møtte trodde jeg gikk med noe i rævva 🙄🙄🙄 topp7turen over Drammensmarka og Finnemarka har jeg lenge siklet på, og i dag byttet jeg den ut mot Gaustatoppen. Vet ikke helt hva jeg synes om det egentlig, jeg har aldri vært så sint og lei som på slutten av den turen... Den startet for meg ved Mjøndalen stasjon, bussen mot Krokstadelva og jeg satte på trackeren på Bjørkedokken. Her går det rett opp meget fort! Blid og fornøyd med bøttevis med selvtillit trasket jeg hurtig, og bestemt mot de to første toppene. Det gikk radig. Og så var det de neste toppene, de to neste var kanskje de jævligste... jeg hadde forestilt at dette skulle bli sykt gøy og inspirerende. Men det var faan meg TUNGT! Bena ville ikke det jeg ville oppover! For å toppe turen midtveis så møter jeg selvfølgelig en kvalmende kjekk mann på min alder, som ser ut som han nettopp kom ut av dusjen, mens jeg var blodrød, sikkert flakete i ansiktet av salt svette og klarte bare kaste ut er hei så tungt jeg kunne... Det ble litt bedre da jeg nærmet meg Drammensmarka - kjent område ❤️❤️❤️ Da begynte jeg selvfølgelig å bli våt i skoene, føttene mine trenger hjelp Etter de nest siste toppene, begynte det å gå nedover, ordentlig nedover! Og da sviktet bena! Såklart. Jeg jukset da jeg nærmet meg Landfalltjern og tok en snarvei, sparte et par km her. Nedover og forbi Spiralen. Og nederst ved zikkzakken rett ovenfor Drammen sykehus skal jeg selvfølgelig møte en eks jeg ikke har snakket med siden et aggressivt og passe stygt brudd for halvannet år siden! Men jeg kan feire avslutningen med at jeg slo DNTs varighet med en time! Snarveien med i beregningen 🤓 Det hjalp litt at det lå en kylling i ovnen og ventet på meg da jeg kom hjem.
 6. Ut på tur i Harstad!

  Etter litt hjerneaktivitet gikk jeg for leiebil og selvfølgelig utforsking av Lofoten! Hallo hvor fjern kan man bli... Nå gleder jeg meg enda mer!!
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tatt med kompis og kommet oss på fjellet. Helt alene! 💃🏽 det er nå det er deilig å være mamma 😂 I dag har vi bare tatt det lugn og gått en laaang tur, badet litt. I morgen bærer det forbi Eriksbu til Sigrudsbu over Blefjell 😄 Ikke noen selfiehund Badeplassen vår 😍 Aner ikke hva han ser annet enn lyng og skog, men spennende var det hvert fall!
 8. 3-4 Dagers i Buskerud/Telemark

  Her er kanskje blefjell perfekt:) Eriksbu og Sigridsbu ligger litt over milen fra hverandre, og ellers kan dere vandre fjellet og campe med telt. Mye vann og bekker, så uproblematisk mtp. mat! Fisker ikke selv, men vet det er godt med fiskevann der!
 9. Ut på tur i Harstad!

  Hei! Nå trenger jeg tips 😄 Jeg sitter og gnur i Hellas og har det ordentlig kjipern... Gledet derfor meg selv med en langhelg i Harstad i slutten av august! Torsdag til mandag morgen. Turtips gjerne! Pakker med sekk, telt og sovepose. Må kanskje beregne noe som varmer under 7+ der oppe på den tiden? 😅 Kommer med fly og ikke bil, så jeg må navigere meg fra flyplassen. Har lenge ønsket å besøke plassen (har en spesiell plass i hjerter), så her tas alle tips med største alvor og takknemlighet!
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi kom oss ikke så langt i dag - kun fra Øvre Eiker til Sørkedalen forbi Bogstad. Der har en god venninne hytte med mannen, og vi hadde en playdate med barna. Total lykke. Grillings, aking og utedo ☀️❄️ høydepunktet var visst å få kaste alt mulig rart på bålet, inkludert brenne bolledeig og snø... Neste uke bringer med seg en uke alene på Blefjell - glær mæ 😍😍😍
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hehe, absolut. Min kompis har två hundar, dom e vana vid att posera, men så avancerat har vi inte hunnit bli haha! Alltså, det var asjobbigt att få min hund att sitta stilla på den bilden, hon skulle häller springa iväg vet jag tror hon hatar att plåtas... Tycker din bild var aldeles skön!
 12. Utfordrer til Sir Joseph dunjakke

  Har en SJ Shiprock jakke som holder meg bra varm jevnt over - tar den gjerne på etter fjellturen på vei ned osv, den isolerer utrolig godt og holder bra på varmen. Nå vil jeg ha en som er hakket varmere og tykkere. Har innsett prisbegrensningen dersom jeg ønsker å stå på en fjelltopp i -20 grader og sur vind uten å holde meg i aktivitet, men en jakke som duger til en mellomting? Tips?:)
 13. Vinterpose til hammock

  Har glemt å svare dere - tusen takk alle sammen!! 😄❤❤
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hunden og jeg parkerte nederst ved bakken i Kongsberg og gikk opp Ollebakkene. Kom til parkeringen ved Funkelia og tenkte meg opp til Knutehytta og videre til Jonsknuten. Men det ble så j....... kjedelig å traske grusveien, at vi snudde, og gikk sikksakk ned bakken igjen og la en god mil bak oss! Det snødde bøttevis og var helt nydelig vakkert ute 😍😍😍 Midtveis i bakkene - helt nydelig om sommeren! ❤❤❤ Ikke alle er like opptatt av å posere, obviously.. Venter i spenning på at jeg skal sparke kongle...
 15. Tips til fjelltur med 1,5 åring.

  Har gjort begge deler og alt, med ett og to barn og med og uten barnefar. Tøybleier bruker vi fra før av, så det valget er enkelt. Det er mye mindre gris enn engangs, for de lekker ikke og det tyter ikke ut, og du kan med stooor fordel velge bleier hvor du skifter innlegg. Ergo trenger du færre. Bæring er et must for meg og mange jeg kjenner. Da lillesøster var liten bar jeg henne på magen med sekk. Til sommeren skal femåringen, treåringen og jeg opp Gaustatoppen - da tar jeg to hoftesekker og bærer lillesøster på tre på ryggen. Velg for ALL del IKKE babybjørn, men en ergonomisk sele (eller sjal). Sjekk Kjøp og salg av bæretøy på fb, evnt meld deg inn i en gruppe. Bæretøyet har vært så gull på ALLE turer! Jeg har hatt to hoftesekker og et barn foran og et på ryggen. Det jeg alltid har i bakhodet ellers er lengde storesøster skal gå, og hvor lenge lillesøster skal gidde å sitte i sele. Derfor er alle turer lagt opp til barnetempo - altså en km på to timer... Har aldri hatt behov for å være nær en bil eller lignende - har pakket med alt vi har trengt. På lengre turer valgt veier hvor man kan ha sykkelvogn - da har jeg den, 100L sekk, bæretøy og to hoftesekker. Da kan du være borte lenge, men ikke nødvendigvis langt! Personlig hadde jeg driti i hva dama hadde sagt om tøybleier - bare ordne det selv, det er enklere og bedre for alle og miljøet, og hun slipper å tenke på det om du tar det. Husk at om ikke barnet bruker tb bør dere tilvenne noen uker før - noen barn reagerer. Kan hende dere trenger engangs på natt.