Gå til innhold
 • Bli medlem

Hangman

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hangman

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ca EUR 1000 + norsk moms. Se www.monowalker.com
 2. Endelig fikk jeg Fatmaten i posten forrige helg og det bar rett ut med hele familien. Totalt har jeg 240 liter/60 kg kapasitet så nå er det bare far som trenger å slite. Jeg trives med det og det gjør jammen meg resten av familien også... Veldig imponert over hvor bra dette fungerte, selv på kuperte og røffe stier. Så lenge terrenget tillater det kommer sekk til å ligge på hylla fra nå.
 3. Jeg er 2 x ryggoperert og trodde teltlivet mitt var over, men etter å ha oppdaget hengekøye har jeg hatt flere døgn i felt det siste året enn de forrige 10 til sammen. Jeg våkner helt smertefri etter en natt i hengekøye, det skjer ikke hjemme i tempurmadrassen... Selv sverger jeg til en såkalt bridge hammock fra Warbonnet. Den kan kjøpes fra USA eller fra buschcraftbutikken.dk i Danmark. Videoen nedenfor er fra et par turer siden i Østmarka. Her ser du bl.a. "sokken" noen nevner ovenfor. Den blokkerer elegant vinden. Søk gjerne etter "Vi som trives i hengekøye" på facebook. I februar arra
 4. Se [Hidden Content] for info om hengekøyer i Norge. Det passer nok ikke for alle, men jeg går aldri ned til bakken igjen hvis jeg ikke må (over tregrensa). Bli gjerne med på Frozen Butt Hang 2017 i Finnemarka i februar Her er en video fra siste tur, nå i november:
 5. Se [Hidden Content] for mange forskjellige varianter, både av hengekøyer og under-/ overisolasjon. Selv har jeg brukt alt av ovennevnte, men sverger til under- og topquilt. Det er fullstendig overlegent når det gjelder brukervennlighet og komfort. Sovepose bruker jeg bare hvis jeg må (veldig kaldt). Men alt utstyret koster mye penger, det viktigste er tross alt å komme seg ut. Funker det for deg så er det godt nok! Bli gjerne med på Frozen Butt Hang 2017 i Finnemarka i februar
 6. På [Hidden Content] finner dere mye info om forskjellige hengekøyer. Selv bruker jeg en Warbonnet Ridgerunner med både Under- og Topquilt. Brukte tidligere Exped Downmat 9 LW som funker veldig bra, men underquilt er helt overlegent i praktisk bruk. Samme med topquilt, skal aldri bruke sovepose igjen hvis jeg ikke må. Vi arrangerer Frozen Butt Hang 2017 i Finnemarka i februar, dersom noen er interesserte Se fb for mer info.
 7. Prøv facebookgruppen "Vi som trives i hengekøye"
 8. Har hørt at noen ikke finner gruppen når de søker. Her er direktelink: [Hidden Content]
 9. Jeg har nettopp kjøpt en Hennessy Deluxe Explorer Asym Zip og må si jeg er veldig imponert! Får fint plass til min Exped Downmat 9 LM og da er det varmt og godt, men jeg er veldig spent på hvordan det blir når gradestokken kryper godt under null. Jeg har forøvrig opprettet en facebook-gruppe for hengekøyeentusiaster hvor hensikten er å dele erfaring, tips, bilder, etc. Søk etter "Vi som trives i hengekøye" på facebook.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.