Gå til innhold
  • Bli medlem

ketiljoha

Passivt medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ok. Så ikke så smalt ut det da. Ser ut som en fin tur med fin utsikt Greit med den kjettingen nederst der da ser jeg.
  2. Hei. Lurte på å gå Bukkelægret i Jotunheimen i år. Men lurer på hvor bratt det er der? Og hvor smalt er det på det smaleste? Har litt høydeskrekk. Har hørt så mye om den turen. Noen syns den er veldig skummel og andre kjempe lett. Tenkte og gå den opp da ettersom jeg har litt høydeskrekk. Ketil
  3. Jeg og samboeren skal ligge på Bessheim en uke så blir noen fine turer i jotunheimen da. Har ikke planlagt så mye enda, men skal hvertfall bestige Surtningssue. Prøve seg på Besseggen og da. Så blir det vel å gå en tur i Lærdalen. Hørt det er fint der. Og noen bilturer da. Blir hvertfall en fin uke. Bare håper været er på vår side og. Ketil
  4. Hei. Ja har gått til innkjøp av fjellstøvler så det skal gå bra. Ja hadde vært fint og gå om memurudalen tilbake, men må vel se ann tia. Må rekke båten tilbake. Vi har ikke gått opp så høyt fjell før så blir spennende. Har 60 liter sekk, så skal nok pakke ned varme klær og. Er vel for varmt å ta på seg varme klær når man starter, for det er jo ikke så høyt. Spørs på været. Gå en dag det er sol og opphold.
  5. Tar det noe kortere tid å gå om Raudhamran ned igjen og? Eller blir det akkurat det sammen. Hørte fra en som gikk den veien både opp og ned og det gikk mye fortere.
  6. Ok. Ja vi skal ta turen opp en dag mellom 12 og 18 juli. Så lurt å ta med varme klær og vinter støvler i tillegg da eller? Eller går det med vanlige hiking sko?
  7. Ok. Men tok du den første båten da? og siste tilbake? Når på året gikk du da? var det snø på toppen?
  8. Hei. Tenkte å prøve meg på Surtningssue i Jotunheimen i sommer. Skal ligge på Bessheim fjellstue så blir å ta båten om morgen. Men lurte på hvor lang tid det tar ca og gå fram og tilbake? Litt kjipt å ikke rekke den siste båten tilbake. Lurte også på om det pleier å være en del snø på toppen der i midten av juli?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.