Gå til innhold
  • Bli medlem

Rødskjegg

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rødskjegg

  1. Hei, Er avhengig av sko med romslig tåboks (bredde så vel som høyde), og har vurdert å teste Keen. Er det som har erfaringer med dette merket og evt. har noen modeller å anbefale? Evt andre merker?
  2. Hei, Skulle gjerne hatt noen tips/anbefalinger til fjellsko/hiking/tursko som: - Har stiv såle - Er høye og brede foran - altså stor romslighet til spesielt stortåa - Helst er halvhøye Sliter med hoven stortå og som stikker oppover (forhåpentligvis midlertidig). Er avhengig av å gå. Umulig å finne sko som har nok høyde og bredde foran, samtidig som sålen er stiv nok.
  3. Hei, Noen som har tips om et bra sted/område som kan fungere som utgangspunkt for dagsturer i Saltfjellet?
  4. Hei, Er på jakt etter en vanntett skalljakke med svært gode pusteegenskaper. Blir fort varm, så pusteegenskapene er ekstremt viktig. Noen tips?
  5. Hei, takk for innspill. Planen er å gå neste helg hvis været er noenlunde ok. Satser på hytte-overnattinger. Har med meg en 14-åring men er nok mer bekymret for formen til senior.
  6. Hei, Er det noen som har erfaring med å gå trekanten i september (medio)? Kanskje mindre folk enn i august, men kanskje også mer ustabilt vær? Hva anbefales?
  7. Mange takk for tips. Om vi skulle velge Skarvan og Roltdalen nasjonalpark, hvor er det mest hensiktsmessig å starte?
  8. Hei, Lurte på om noen har tips til dagstur i Sylan fra Trondheim.
  9. Er det forresten noen som har gått inn til Jøldalshytta fra Nerskogen i det siste? Enten fra Minilldalen eller Haugasætra?
  10. Hei, tenkte også å høre om jeg kunne få noen tips om Forollhogna og området rundt der. Hva kan være gode dagsturer? Og kjenner noen til hvordan forholdene er der nå?
  11. Hei, Lurte på om noen har noe info om føreforholdene i Trollheimen? Tenkte særlig på strekningen Resvatnet - Jøldalshytta. Er også interessert i info om føreforholdene i områdene rundt Ura, Gaddfjellet, Gråsjøen, Snota, osv. Hører noen si at det er til dels svært gjørmete. Stemmer det? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.