Gå til innhold

toneta

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om toneta

 • Bursdag 15. nov. 1977

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du får jo flere varianter av pop UP uv telt også som kanskje kan gjøre nytten? https://www.jollyroom.no/barneklaer/uv-strand/ovrig-uv-strand/uv-telt/swimpy-uv-telt?gclid=CjwKCAjwiN_mBRBBEiwA9N-e_pmvVBmZwJ-SiK6fS3OA1y1Z3fURcDo3ttVzLmy-_FU6xeHgexjx3xoCapEQAvD_BwE https://prisguiden.no/produkt/bbgg-titanium-baby-uv-telt-332001
 2. Vi har brukt vår nordic cab mye! Hos oss var det sykkelvognen som var mest i bruk. Men nå på barn nr 3 tar vi den ofte også på ski (nr2 liker nemlig godt å henge bakpå å holde i håndtaket). Det er også veldig grei å kunne putte inni en ekstra når beina blir slitne. Vi har fjellpulken også. Men med små barn som går selv i tillegg til den i pulk er det ikke så nøye med kjøre egenskapene til pulken. Vi har også brukt den til lastevogn når vi skal på dugnad i barnehagen. Får fint både barn. Rake spade bøtte ++ med seg da😀
 3. Kanskje marmot never summer kan være noe om den er varm nok. Den er en del lettere en warmpeace hvertfall.
 4. Vi har en helt vanlig kompressor som kobles til 12v ikke noe guffe i den. Har brukt den mangen ganger til badeleker osv ikke noe som helst som kommer ut av den.
 5. Mange nye biler har ikke reservedekk. Men en type lappesaker og 12v pumpe i bagasjerommet. Kanskje din bil har dette? Vi bruker den til å pumpe opp gummibåten på hytten.
 6. https://www.bua.io/f/buaordninger/ Her er det flere plasser å prøve. Ser at bla http://www.frigo.no/utstyrslageret.html har kano til utlån for private.
 7. Det var et helge tilbud for nyhetsbrev abonnenter og gjelder bare en type tors i karrisaus tror jeg,
 8. toneta

  Hummer

  De bør kokes den samme dagen som de er tatt opp av sjøen. Ville vel kanskje satset på å fryse de da og så ta de opp søndagskveld. Noen fryser de også levende for å så koke de den dagen de skal spises, da er de visst bedre en å koke før frysing sies det.
 9. Jeg sov på metzeler thermo 3 cm tykt oppblåsbart uten fyll (vurderer ønske meg et med fyll) + tynt skumunderlag fra 80 tallet siden minsten fikk bamse underlaget Soveposen er nok heller for kort enn for lang Har den med personlengde 180 og jeg er 181( gikk bra da jeg kjøpte den i studenttiden, men nå fyller jeg nok litt mere ut i bredden:) Hadde ullsokker på føttene, men hadde glemt ragger, pleier egentlig bruke det. Vet egentlig ikke helt om jeg frøs sånn kjempemasse, tok bare en stund og sovne og våknet flere ganger brukte litt tid på å sovne igjen hver gang. Måtte opp å tisse i 04 tiden, selv om det var det siste jeg gjorde før jeg la meg. Må nok erkjenne at det er en stund siden sist jeg sov under åpen himmel (før barna og eldste er 8:o)
 10. Jeg hadde ullsokker, ullundertøy og topplue
 11. Jeg sov ute i natt i -4 med min 8 åring. Han sov på et bamse extrem med et tyntoppblåsbart oppå. Så hadde han fleecepose oppi sin vanlige ajungilak junior pose, til slutt tredde jeg på min ajungilak sommerpose utenpå. Han ble så varm at til slutt tok han av både sokker og julenisse pysjen (hadde ulltøy innerst). Men han synes det var kjempeflott å sovne til stjerneklar himmel! Jeg på min side tror jeg er blitt mere frysen med alderen:) Jeg hadde tjukt oppblåsbart, + tynt skumunderlag. Fleecpose, Tyin Winterpose og Helsport vindtrekk utenpå, men våknet likevel flere ganger i natt.
 12. Vi har begge deler, da vi hadde pulk og så fikk en sykkelvogn med ski av noen bekjente. Når ungene har vært små har vi foretrukket pulken da jeg synes de sover bedre der. Men når de er større er det ingen tvil om at de ser bedre i sykkelvogna. De hopper også lettere inn og ut når de har begynt å gå litt på ski selv. Og det største punktet for oss, med flere unger er at sykkelvognen gjør det mulig å få med to barn, når eldstemann plutselig blir veldig sliten. Sykkelvogn har vi brukt til våre unger helt fram til skolealder, Da far ikke har hatt tid om morgenen til å la barna sykle på egen sykkel om morgenen, så sykkelvogn har man glede av mye mere en et år til vil nå jeg si. Konklusjonen vår må være at jeg ville nok ikke vært pulken foruten når vi hadde bare et barn, men sykkelvognen er oftere i bruk en pulken spesielt nå når vi har flere barn.
 13. Vi har en pode som er 9,5 måneder nå. Og han er i den verste krype/reise seg opp etter ting alderen. Så skulle vi hatt han med i en kano så måtte det nesten vært når han sov;) Han elser og sitte i bæresele men det ville jeg vel kanskje ikke prøvd i kano. Men mangen barn på den alderen har jo gode soveøkter. Eldstemann hos oss sovnet ofte i båten med morfaren når han var liten da ble han bare lagt på en putei bunn med redningsvesten på:)
 14. Preikestolhytta er for langt unna. Lutsi er jo fint, ti min fra sentrum men lettest å nå fra kano, men er avmerket noen teltplasser litt nede i tråden her
 15. toneta

  Do-tips barn

  Må vel evt bli noe sånn da http://www.swereco.no/butikk/barn-2/pottestol-for-barn-1/ men litt plasskrevende og ta med seg:o)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.