Gå til innhold

toneta

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om toneta

 • Bursdag 15. nov. 1977

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Barnepulk eller multisportvogn?

  Vi har begge deler, da vi hadde pulk og så fikk en sykkelvogn med ski av noen bekjente. Når ungene har vært små har vi foretrukket pulken da jeg synes de sover bedre der. Men når de er større er det ingen tvil om at de ser bedre i sykkelvogna. De hopper også lettere inn og ut når de har begynt å gå litt på ski selv. Og det største punktet for oss, med flere unger er at sykkelvognen gjør det mulig å få med to barn, når eldstemann plutselig blir veldig sliten. Sykkelvogn har vi brukt til våre unger helt fram til skolealder, Da far ikke har hatt tid om morgenen til å la barna sykle på egen sykkel om morgenen, så sykkelvogn har man glede av mye mere en et år til vil nå jeg si. Konklusjonen vår må være at jeg ville nok ikke vært pulken foruten når vi hadde bare et barn, men sykkelvognen er oftere i bruk en pulken spesielt nå når vi har flere barn.
 2. Kanotur med en sneip på ni måneder.

  Vi har en pode som er 9,5 måneder nå. Og han er i den verste krype/reise seg opp etter ting alderen. Så skulle vi hatt han med i en kano så måtte det nesten vært når han sov;) Han elser og sitte i bæresele men det ville jeg vel kanskje ikke prøvd i kano. Men mangen barn på den alderen har jo gode soveøkter. Eldstemann hos oss sovnet ofte i båten med morfaren når han var liten da ble han bare lagt på en putei bunn med redningsvesten på:)
 3. Teltovernatting nærme Sandnes

  Preikestolhytta er for langt unna. Lutsi er jo fint, ti min fra sentrum men lettest å nå fra kano, men er avmerket noen teltplasser litt nede i tråden her
 4. Do-tips barn

  Må vel evt bli noe sånn da http://www.swereco.no/butikk/barn-2/pottestol-for-barn-1/ men litt plasskrevende og ta med seg:o)
 5. Dagstursekk til familie

  Vi kjøpte denne sekken http://int.berghaus.com/trail-speed-30-rucksack/421577.html til dette formålet. Vi er 2 store og 2 små. Den rommer mye nok for oss på dagstur, men er ikke stor og tung. Men ikke sekken vi bruker om vi skal ha med oss ved, da blir den for liten. Den er klargjort for drikkesystem. Og har relativt store nettinglommer på sidene, som er praktisk for alle de små tingene barnene kler av og på seg hele tiden som votter og slikt
 6. Hva er best av spisetøy på tur?

  Til vår familie på 4 bruker vi 2 slike sett av eldre utgave http://www.xxl.no/villmark/kjokken-og-mat/kjeler-bestikk-og-redskap/light-my-fire-mealkit-2-0-spisesett-rod/p/1090875_1_style# Da har vi tallerken til alle 4, og noen bruker den storekoppen noen den lille. vi har supplert med ekstra spork sånn at alle har en hver. Sporken fungerer dårlig til å dele opp kjøtt men greit til det meste annet.
 7. Lysebotn- Flørli over Kjeragbolten må vel kunne kalles ganske spektakulert:) http://ut.no/tur/2.1845/
 8. Nye ski

  Hvis jeg husker rett så bor du i rogaland. Var på intersport tinghuset på tirsdag. Der hadde de en del åsnes ski med fellelås med 50% rabatt.
 9. Madlaspeiderne overtok for flere år siden stavanger kommunes utstyrspark som er ment til utlån til skoler og organisasjoner. Det går vel an å henvende seg dit og spørre pent om å få låne det dere trenger. Vanligvis tar de en leiepris, men kan jo hende de kan se gjennom fingrene med det. http://www.speiderutstyr.no/utleie-av-utstyr
 10. Tynt pannebånd (i ull)?

  Devold har også tynne pannebånd i ull så jeg i butikken i dag.
 11. Pulk til bagasje.

  Madlaspeiderne får tilskudd fra kommunen for å leie ut utstyr til veldedige organisasjoner, sjekk om ikke de har en pulk dere kan leie
 12. Tykk ull i metervare

  Jeg vet desverre ikke noe om tykkelsen, men de selger også vadmel. Regner med du kan få vite tykkelsen om du ringer de. De har fysisk butikk i drammen og bergen om noen av de stedene skulle være i nærheten av deg:)
 13. Tykk ull i metervare

  sjekk her http://www.stoffogstil.no/Katalog/Mode.aspx?group_id=4827&articleid=16932
×