Gå til innhold
 • Bli medlem

toneta

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om toneta

 • Bursdag 15. nov. 1977

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stort fortelt og god takhøyde. Til det formålet bruker vi et outwell telt kjøpt på obs😀spørs hvor stor takhøyde du mente. Vi har ståhøyde i camping teltet vårt. Men må ha bil for å frakte det😀
 2. Vår fra 2009 har også bare en stropp. Men var aldri noe problem for vår del. Med pose med beltehull som vogn poser ofte har, så var stroppen rundt livet nok til å hindre ungen i å skli ned.
 3. Cherrox fryser de kanskje i. Men har aldri frosset i viking vintersko selv ned til 15 minus. Dog ikke på overnatting. Men når de var to varmet de seg jo av og til i pulken. Da uten sko men med fotposer i pulk posen. Stor forskjell på cherrox og vintersko som snøres synes hvertfall jeg.
 4. vi har brukt viking goretex vintersko med ullfor i. evt med raggsokker oppi, vi bor på vestlandet så her har de aldri hatt behov for mer en et par vanlige ullsokker inni. Cherrox har mine brukt i steden for støvler, men i snø har vi alltid brukt gore tex sko..
 5. Vi har denne [Hidden Content] 3*5 m om du vil være sikker på at den er stor nok.
 6. Ser den Mountain hardware bozeman ligger på finn. Kanskje prøve den først. Evt kjøpe en warmpeace så mor kan arve etterhvert om poden blir for lang etterhvert 😀
 7. Har sett på warmpeace ja. Faren har den og er veldig fornøyd 😀 var bare litt usikker på å sende den med han alene. Men det fungerer altså fint? 😀
 8. Jr nr 2 hos oss har denne. Men den blir både litt varm og muligens litt kort for han her. Hadde håpet å finne noe tynnere og litt mindre i volum. Med liggelengde 170 evt 180.
 9. Noen konkrete forslag. Tror de fleste farger utenom rosa/lilla er godkjent 😀
 10. Guttungen begynner å synes at ajungilak tundra junior er for kort. Hva kjøper vi til han nå? Har to til etter han så trenger ikke vare til han er voksen. Den han har nå veier 1300 g og er 6.5 liter. Han har vært veldig fornøyd med den han har nå. Han er ganske varm av seg. Må tåle 3 sesongs rogalands vær. Har ikke noe spesielt budsjett. Men ønsker at den skal tåle å bli behandlet av 11 åringen alene på speider tur.
 11. Du får få en skomaker til å sy andre typer remmer på minimeisen så du kan feste den direkte til ryggsekken😀 men da får du jo ikke brukt den uten ryggsekken da.
 12. Du får jo flere varianter av pop UP uv telt også som kanskje kan gjøre nytten? [Hidden Content] [Hidden Content]
 13. Vi har brukt vår nordic cab mye! Hos oss var det sykkelvognen som var mest i bruk. Men nå på barn nr 3 tar vi den ofte også på ski (nr2 liker nemlig godt å henge bakpå å holde i håndtaket). Det er også veldig grei å kunne putte inni en ekstra når beina blir slitne. Vi har fjellpulken også. Men med små barn som går selv i tillegg til den i pulk er det ikke så nøye med kjøre egenskapene til pulken. Vi har også brukt den til lastevogn når vi skal på dugnad i barnehagen. Får fint både barn. Rake spade bøtte ++ med seg da😀
 14. Kanskje marmot never summer kan være noe om den er varm nok. Den er en del lettere en warmpeace hvertfall.
 15. Vi har en helt vanlig kompressor som kobles til 12v ikke noe guffe i den. Har brukt den mangen ganger til badeleker osv ikke noe som helst som kommer ut av den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.