Gå til innhold
 • Bli medlem

Ebj

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ebj

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sør Trøndelag

Nylige profilbesøk

1 213 profilvisninger
 1. Ebj

  Ebj

 2. Med lavprisekspressen er det mulig å både komme seg opp på fredag, og hjem enten lørdag ettermiddag eller søndag ettermiddag:-) Stroplsjødalen høres fristende ut - fint med tur -rapport /bilder hvis du velger den veien.
 3. Brungmarka er bra. Hvis du ønsker mer høyfjell og topper kan Meråker være et fint utgangspunkt for skarvan og roltdalen. Oppdal og dovre er vel også greit å nå med kollektivtrafikk, men her blir du ikke alene. Brungmarka nås med buss (atb) fra tr.heim til klæbu (rute 48), og deretter fra klæbu til Brøttem gård (rute 503) Til Meråker, Dovre og Oppdal går det både buss og tog.
 4. Da ble det bestilt ny sovepose fra Roberts.pl. Superlight 500 (850 cuin).
 5. Impulskjøp av jetboil flash med kaffepresse, samt noen pakker real. Sportstapen som jeg i utgangspunktet skulle handle glemte jeg....
 6. Har fulgt denne tråden med interesse og til tider forundring. Jeg er selv medlem i DNT, men kan vel ikke si at jeg benytter meg av tilbudet i noen grad. Må også innrømme at jeg har vært totalt uvitende til endel som har kommet frem i denne tråden. For min del handler turlivet om å komme meg bort fra hverdagsjaget, og finne roen med teltet litt utenfor allfarvei, uten telefon, wifi, snapchat, facebook og naboen som skal vise hva som er "in" av utstyr. Det betyr allikevel ikke at jeg ikke ser utviklingen i samfunnet hvor folk i en travel hverdag vil ha mest mulig tilrettelagt, ikke ønsker å
 7. Ebj

  div

 8. Hei. Har selv Alta posen (wide versjon), og har også opplevd å bli kald under helt kurante temperatur forhold. Skiftet i vår ut Bamse skum underlaget med et oppblåsbart fra exped. Vil tro at dette også kan være løsningen for deg, da jeg nå åpner glidelåsen på soveposen for lufting, ved temperaturer hvor jeg tidligere frøs.
 9. Du får kjøpt potetmos på pose med melk. Trenger bare litt margarin og vann.
 10. Det er ikke all verden du trenger for 2-3 netter. Hver "lille" ting du kanskje får bruk for øker vekta på sekken. Det blir en avveining av hvor mye "komfort" man ønsker kontra hvor tung sekk man orker å bære. Selv liker jeg å ha med steikepanna, da jeg prøver å få til ihvertfall ett måltid pr. dag med noe annet enn real. Ellers kan det være greit å ha: kart, kompass, kniv, sportstape/gnagsårplaster, litt førstehjelpsutstyr og myggmiddel.
 11. Hva Sportsnett evt. får ut av denne saken bør vel ikke være avgjørende for om du er fornøyd eller ikke? Hvis du er fornøyd med det nye liggeunderlaget, og syns det er en grei deal å legge mellom 600,- for å oppgradere fra det gamle, samt å få nye 5 års reklamasjonsrett så syns jeg ærlig talt du ikke bør bruke mer energi på dette. Er vel rett og slett en god løsning hvis både kunde og selger er fornøyd....?
 12. Som flere har nevnt over: garanti er noe leverandør gir utover reklamasjonsretten, og har ingenting med denne saken å gjøre. Etter kjøpslovens bestemmelser gjelder det 5 års reklamasjonsrett. For å benytte seg av denne, må produktet ha hatt en svakhet fra produksjon/anskaffelse (les: ikke normal slitasje) som gjør at det ikke holder hva man kan forvente. I og med at man her raskt har fått innvilget reklamasjon (ifølge post 1), har man krav på et nytt produkt (eller at produsenten reparerer), eller tilsvarende hvis samme produkt ikke er å oppdrive. Slik jeg tolker første innlegg var pr
 13. Kjapp tur opp til Brungmarka fra Onsdag til Torsdag for å teste fiskelykken. Fasit: 4 ørret og tusenvis av knott:-)
 14. Ebj

  Brungmarka

  08-09.07.15
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.