Gå til innhold
 • Bli medlem

redlo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. To melsikter, litt ståltråd og et kosteskaft så har du en perfekt popcornpopper for bål. den slår ikke feil.
 2. Velger du ingeniørstudiet eller siv. ing vil du ha langt større valgmuligheter i forhold til jobb. Norge har et skrikende behov for ingeniører etterhvert. Valgfrihet i forhold til hvor man vil jobbe betyr kanskje noe. Trondheim er forøvrig en fantastisk studentby.
 3. Det er nok en fjellvåk på bildet. Det kan også være ei ung kongeørn. Ungørna har også ganske lyse vinger, men fuglen på bildet har et veldig markert mørkere felt under vingene slik fjellvåken har. Ser ut til at dere har hatt en flott tur i Børgefjell. I sommer var det utrolig varmt og godt vær. Ikke ofte man har en slik sommer.
 4. Her er det kvote på rypene uansett, så om det blir ryper i sekken eller ikke avhenger mest av skytteren tror jeg Så både mus og lemen forrige helg, men det er vel ventet en kolaps i bestanden her også. det er ihvertfall det de "erfarne fjellfolka"sier. Det positive er vel kanskje at jeg har sett langt mer rype i vår enn jeg gjorde i fjor.
 5. zyrtec fungerer ikke mot selve myggen, men siden det er allergimedisin er det mange som ikke merker stikkene i etterkant. Det er veldig individuelt forresten. jeg går på zyrtec hele våren og sommeren og klør like mye av myggstikkene jeg får. Har hytte rett ved siden av ei myr i fjellheimen, og der svirrer det godt i disse dager. Bruker Mygga. Har gjort det i flere år, og synes den fungerer veldig godt. Likevel hender det jo at en får myggstikk. Jeg er av typen som kan ligge våken nesten hele natta fordi det klør. Mitt beste tips er derfor å stikke innom apoteket og kjøpe en liten tube me
 6. Fisket på ca 600 m rett utenfor parkgrensen i helga, men det er lavt i forhold til en god del av vannene i selve Børgefjell. Tok turen for turen sin del. Regnet med at det var for tidlig for ørreten, men vi fikk noen fine likevel. Våren har kommet omtrent ei uke tidligere til området i år enn i fjor.
 7. redlo

  Billeg GPS

  Jeg fikk denne nå i påsken. Den er enkel å bruke og passer ypperlig for mitt bruk.
 8. redlo

  Tips til bålmat

  der er vi ofte Svidde pølser i flammehav. Det er rett og slett vi som foreldre (mannen og jeg) som hver eneste gang er for sent ute. Man bør starte med bålet leeeeenge før ungene blir sultne. Probleme er bare at de får lyst på mat med en gang det tennes et bål. Vi hadde forsåvidt lykke med helt enkle ostesmørbrød i aluminiumsfolie også. Et greit og enkelt alternativ til pølsene. Men - for den ene av ungene smaker brødskive med leverpostei best uansett, så hun slipper unna bålmaten. Det kommer seg kanskje etterhvert. Den største vitsen er at alle skal ha det hyggelig uansett når vi er
 9. redlo

  Tips til bålmat

  Dette prøvde vi i påsken. Utrolig populært Og ikke minst veldig vellykket. Funker både på bål, grill og gassblusset inne Vi tok den med oss på fellesgrilling blandt alle hyttenaboene også, og popkornpopperen vakte stor oppsikt og glede. Blir litt for tungvint å dra den med langt av sted i og med at den er litt romstor, men for bålkos nedenfor hytta var den helt super. Må innrømme at det ble poppet mer popkorn enn det ble spist da. Selve poppingen var ufattelig populær hos ungene. Ellers ble det mye enkelt ute ja. Vi får ta det igjen en annen gang. Blir mer bålkos og utemat
 10. Disse var utrolig morsomme. Ante ikke at det fantes sånt lenger. Mine besteforeldre kjørte rundt med en lignende konstruksjon på 70-tallet Mulig de hadde det på 60-tallet også. Tror enda at det henger i garasjen hjemme hos faren min.
 11. Uansett lang eller kort tur er det alltid med en liten pose til sjokoladepapir, sigarettsneiper o.l. Liker ikke at det slenger sånt rundt omkring når jeg er på tur, og ser det som en selvfølge å pluke opp etter meg selv. Nå er det utrolig liten trafikk i det området jeg er mest på tur i, så det er nok helst mitt eget søppet jeg rydde opp ja.
 12. Har alltid med: kniv kompass pose til søppel Om vinteren ligger også hodelykta og ekstra batterier på fast plass i lomma. Om sommeren er det lyst hele døgnet der jeg oppholder meg.
 13. Kommer helt an på hvordan vinteren videre blir også. Det er ikke den mest snørike vinteren så langt, men forrige helg datt det ned mengder. Mars er tradisjonelt sett en måned hvor vi får mye snø, så det er egentlig umulig å si enda. Ferdes du i Børgefjell ferdes du stor sett i fjellet og ikke i skogen. Du bør også tenke på at elevene er rimelig digre på forsommeren.
 14. redlo

  Tips til bålmat

  squidman: Bare kom med gode oppskrifter til voksne du Jeg er mye på tur alene også, og da er bålmaten en helt annen, men klart - jeg trenger nok også variasjon og inspirasjon. På kjøkkenet er det lett å diske opp emd både det ene og det andre. Er nok ikke like flink til å lage gode utemiddager, men det kommer seg stadig. toxk: Poppkorn - genialt Den kommer de til å falle for. *må huske å kjøpe melsikter* Vi får ta en prøverunde denne helga. Nå er det meldt så mye vær at det er ikke sikkert det blir de store måltidene ute, men håper det roer seg i løpet av uka. Blir langhelg m
 15. redlo

  Tips til bålmat

  Entusiame er fint Fisk er bra. Det spiser vi veldig mye av, men den blir helst ordna til inne eller på grillen om sommeren. Hender at det blir foliebakt på bål også, men det er også (for meg) typisk sommer. Er rett og slett ikke så god på utemat om vinteren. Må samle på denne tråden, for her var det mange gode tips. Mulig det blir enda flere også. Og ja - sulten blir jeg hver gang jeg åpner den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.