Gå til innhold
  • Bli medlem

Magnus312

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Magnus312

Nylige profilbesøk

896 profilvisninger
  1. Hei! Lurte på om noen her har noen erfaring med det å bo i lavvo vinterstid, har hørt at lavvo takler sterk vind ganske dårlig og er vanskelig å varme opp. Vil varmetap være ett problem selv om man varmer med primus og legger snø over skjørtene på teltet?
  2. Takker for svar hadde ikke tenkt så mye over hvor greit det er med ekstra plass i pulken egentlig, men ser det veldig godt nå.
  3. Hei! Vi er en guttegjeng som tenker oss på fjelltur i vinterferien, vi tenker å gå i noen dager rundt Finse-Geilo-Hardangervidda området. Vi er alle ganske erfarne på fjellski og fjellvante, men aldri gått i flere dager vinterstid før. Spørsmålet er om vi burde gå med sekk eller pulk? det blir jo en del mer mat og ekstra brennstoff for å smelte snø og koke vann til mat, samt at vinterutstyr er noe tyngre en det man pakker for en sommertur. hvor går egentlig grensa på når det ikke lønner seg lenger å bære sekk men heller trekke pulk? Satser på at det er noen mer erfarne enn oss her som har noe å komme med
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.