Gå til innhold
 • Bli medlem

Christoffer Nilsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Christoffer Nilsen

Nylige profilbesøk

640 profilvisninger
 1. Som tittelen sier, er det noen som sitter med kunnskap om korleis det er med snø iår?
 2. Eg lurte og lenge på valg av ski og las her på forumet og googla rundt uten å klare å bestemme meg. Så i sumar hadde eg meg ein tur på loppemarked og ramla over 2 par ski. Eit par Åsnes nansen A-ski og eit par Madshus Telemark. Begge funket ypperlig og kosta meg 65kr og då fekk eg og med eit par Alfa 75mm sko som var for små, desse solgte eg for ei 6pack med øl. Eg har gått mye på ski oppigjennom men aldri fjellski så eg fann då ut at dette var ein grei plass å begynne:) Eg såg og så mange som sleit med at deira nye modeller av Åsnes ski knekker, og eg blei litt skremt av denne lesinga. Så e
 3. Hvilken type drag bruker folk. Ser på tv at Alexander Gamme gjerne bruker tau bare. Eg har eit bambusdrag på fjellpulken, men det er jo ikkje direkte behaglig å gå med, kanskje tau er bedre? Kva meiner dykk. Eg har ikkje brukt pulken mye så er ikkje erfaren med dette.
 4. Ja eg har sendt til de men har ikkje fått noe svar enda hvertfall.
 5. Er det noen som har hørt om disse skia? Skal visst være noe kommandoplasstropp bruker? Lurer på å kjøpe de av ein på finn.no. det er visst ikkje Nato combat, men de er laga av glassfiber og har stålkant.
 6. Ser fin og flott ut den ja men eg syns den blei noe stor, pluss at sen trekker mye strøm med den store skjermen. Nå blir min liggende i sekken for det meste, eg liker bedre å bruke kart, men i uver eller andre nødsituasjoner kan det være eit godt hjelpemiddel tenker eg.
 7. Kjøpte meg etrex 30x virker helt grei har ikkje fått satt meg helt inn i den enda, det har eg ikkje hatt tid til.
 8. Takk før veldig gode og velformulerte svar får ta meg ein tur i butikken snart og sjå kva dei har å by på
 9. Takk før veldig gode og velformulerte svar får ta meg ein tur i butikken snart og sjå kva dei har å by på
 10. Nå nærmer det seg heldigvis snart vinter og snø. Eg kommer til å kjøpe meg nye fjellski. Men er i tvil om eg skal ha Ingstad eller Amundsen. Kommer til å gå i variert terreng en del skog og noe fjell. Planlegger en tur over Hardangervidda i påska, men tror eg stort sett kommer til å bruke skiene utenfor preparerte løyper på høyder fra 200-600moh så bredde og fleks er jo åpenbart ein fordel. Men eg er i tvil, merker eg skulle hatt begge egentlig. Kommer forresten til å bruke 75mm voile binding og alfa sko. Og skal dra en del pulk. Hva anbefaler dere?
 11. Fjellreven Keb uten tvil verdens beste bukse. Passe og bra til tømmerstokklåra mine.
 12. Ok, så man får opp 6 eller 8sifra rutetilvisning som kan overføres til et kart for å finne ut hvor man er om man har mistet kontrollen? Og pleier det å følge med karter, eller er det noe man kjøper i tillegg?
 13. Tenker å kjøpe meg ein gps. Bruken vil være for å redde seg inn hvis man surrer seg vekk på kartet eller for å navigere i dårlig vær. Finnes det noen gpser som man får opp rutetilvisning, og ikkje bare lengde/breddegrad? Skal jo selvfølgelig være bra og billig
 14. Hvem er gode på fjellskiutstyr på sørlandet og hvem sitter inne med lager av forskjellige ting som sko,ski osv? Det virker som alle bare har inne eit veldig begrensa utvalg av det aller enkleste og ingen har noe i 75mm!
 15. Fjällreven er drit bra og tåler utrolig mye og tørker fort!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.