Gå til innhold
 • Bli medlem

ekatja

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ekatja

 • Rang
  Uteligger
 • Bursdag 31. desember

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Tur og strikking
 • Sted
  Nordland

Nylige profilbesøk

439 profilvisninger
 1. Hihihi kjenn mæ som en outsider her i såfall. Men det har jeg vært i hele livet så følelsen er kjent. Jo d er sant. Den er stor. Det er Jan Mayen vi har. Sammenlignet med Ajungilak vi hadde først så er den SÅ MYE BEDRE....og billigere. Saken er at de er så slitesterk at vi antakelig dør to gang før det løsner en tråd... 🙄 Sjekka den du har. Veri nais. Får drømme.
 2. Ohhh vindstopper!!! I wants!!!!
 3. Og bytta ? Frivillig? 😱 Komfort har ikke betydning, sånn sett. Enten sover jeg eller så står jeg opp. Men gubben vrir sæ som en 15åring. Kanskje vi skulle ha kjøpt han en dun pose så slipp æ å sove alene år etter år....
 4. Jo det er sant. Vekta er minimal. Men er de lett å rive opp? Har oppfattet at materialet er mye tynnere? Har hunder i telt og katt i hammock
 5. Meh... fryser uansett jeg. Selv om sommeren så ligger jeg i en vinterpose. Med silkepose.🙈 så det må være 4 eller 5 ses. Det er fukten som ikke blir et problem med Isbjørn, for min del. Selv om det hølja og snya innover fjellduken, klarte den å holde varmen, om så at hele meg måtte tørkes etterpå. Vi har kjøpt i en gave Warmpeace Viking 900 til Oslomarka bruk. Får høre hva de synes etterhvert. Men om dun og fiber må håndteres likens, hva er pros for å kjøpe dun?
 6. Ja, jeg ser at dun-verden er ny og spennende og def verdt å utforske! 👍 Takk for tipsene.🤗
 7. Jo hvis Isbjørn skal slites ut en dag, så skal jeg sjekke markedet, så klart. 🙂 så langt ikke behov for nytt. Så er det den fuktige klima vi bor i, den sei jo sitt.
 8. Er meget skeptisk til dun, fordi når den først er bløt, så er det ikke en sovepose men en våt søppelsekk. 😒 men det er kun egen erfaring og må ikke tas i betraktning. Er en hobbyturer tross alt.
 9. Jeg sverger til Isbjørn sine soveposer. Har hatt min i 8 år, har sovet gjennom et år sammenhengende, har brukt i hammock (med liggeunderlag) og rett på bakken, med en fjellduk rundt. På sommeren så funker den mest som madrass da. Soveposen har en glidelås helt ned ( som for meg er uunnværlig), kan bestilles med to glidelås for å unngå kuldebroer, og kan syes etter mål. Tilpasses kvinnekroppen etter ønske. I hvertfall min er det. Er ganske lita, så den måtte kortes ned i tillegg.
 10. ekatja

  ekatja

 11. Jeg har Hennessy. Totalt misfornøyd. Lite luft, liten tarp, ikke dobbel bunn, åpning på en side... tarpen har falmet... uggh. Men så har jeg DD Hammocks. Den e fantastisk. I tillegg kan den brukes som et lite telt. Kan settes opp på bakken. Sover ute året rundt så begge e utprøvd.
 12. Tusen takk for svaret! Vurderte flere modeller fra Harkila... Fine, men uten lufting under ermene. Er det god transport av fuktighet? Er det noen som har erfaring med dem?
 13. Hei, godt folk! Jeg er usikker. Dette gjelder julegave, en ny jakke til jakt på rype og ellers til tur. Spec: -Fleece, med vindproof. vannavvisende (trenger ikke vanntett) -jaktradiolomme - hempe for antenne -lufting under ermene -vindproof -puster godt -fin fasong Jeg har pløyd internett og lokale butikker. Resultatet er Dovrefjell , Bergans Kvenna, Norrøna Finnskogen hybrid og Chevalier Gale eller Hurricane. jeg er usikker på Chevalier, det finnes nesten ikke noe info om disse. Har dere forslag eller erfaringer å dele med meg? Setter stor hjelp på anbefalinger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.