Gå til innhold
 • Bli medlem

Hedvig

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hedvig

 • Bursdag 15. mars 1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Elverum

Nylige profilbesøk

700 profilvisninger
 1. Tenker det er mye i det du sier med mental innstilling her. Det psykologiske spiller jo ofte inn på det meste vi mennesker gjør av utfordringer, så skal absolutt ta med meg det i tankene på neste tur!
 2. Nei, tenker dette gjelder mer rett før leggetid så man rekker å tømme seg godt før man legger seg?
 3. Aldri vært borti slike ullskjørt, men høres supert ut! Det med varm drikke på kvelden har jeg heller ikke tenkt noe på. Har sett for meg at det var en bra ting for å holde seg hydrert:P Men ja, alt for å slippe å krype ut at når man først har kommet seg på plass!
 4. Høyfjellet har jeg nok ikke bra nok kunnskaper om vinterstid. Så i førsteomgang blir det helgeturer rundt om på Hedmarken. Her kan temperaturene blir ganske stive, men har i år holdt seg under -20 grader C.
 5. Haha herlig! Takk for mange flott tips og ting jeg ikke har tenkt på. Skal prøves ut til helgen!
 6. Flotte tips! Merker at det er spesielt rundt hoftepartiet og nakken det blir kaldt. vurderer å få strikket en skikkelig god mamelukk i håp om at det vil hjelpe. Mye av kulden kommer også fra bakken. Hva slags underlag ville dere brukt til vinter?
 7. Hva er alfa omega for en mest mulig behagelig overnatting i vinterland? Jeg har hatt noen turer der det har gått ned mot minus 5-6 grader, og har da opplevd at kulden har tatt en del av gleden bort. I tillegg vil jeg gjerne utvide tidsrommet for å sove ute da dette er en så fantastisk vakker årstid! Hva er dermed deres beste tips for å holde varmen best mulig gjennom vintermånedene?
 8. Hedvig

  Hedvig

 9. Siden det er morsdag i dag ble det en rolig skitur med bikja og mor mi! Kakao og apelsin hører med!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.