Gå til innhold
 • Bli medlem

InnG

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om InnG

Nylige profilbesøk

699 profilvisninger
 1. Hei, Jeg har også både Soulo og Unna (hysj!) og er 195 cm lang. Soulo funker greit med sin vinkel, hvis man liker å sove på siden. Jeg føler likevel at Unna er mer romslig og praktisk til vår/sommer/høst. Som andre skriver her, er det god plass til kokeutstyr og fjellsko i ytterteltet ved å bardunere pluggfestet. Resultatet blir likevel at kona (160 cm) bruker Soulo og jeg bruker Unna, og vi er begge veldig fornøyde. Unna med Fjellsport-rabatt er veldig grei pris.
 2. Hvis du har tilgang på en farge-skriver, kan du jo skrive ut dine egne kart i selvvalgt målestokk fra: [Hidden Content] eller [Hidden Content] Skal du innom Sverige, finner du tilsvarende funksjon på: [Hidden Content] God tur!
 3. InnG

  Nødpeiler

  Hvis du registrer deg til å motta nyhetsbrev fra Outnorth.no, får du en verdikode som gir 15% rabatt. Det blir 700 kroner på en Inreach Explorer+. Jeg gjorde det når jeg kjøpte min InReach Mini i sommer.
 4. Løp og kjøp! T-lim på -31, 2,1 kg og hyggelig pris. [Hidden Content]
 5. Jeg er 196 cm og har vært gjennom samme prosess og har som flere andre her endt opp med Kaitum 2 som det beste alternativet. Suverent god plass for fullt utvokste menn. Krever dog litt areal å sette opp. Skulle ønske Hilleberg kunne lage et Soulo i "long"-versjon...
 6. Hei, Du har kanskje allerede bestemt deg. Jeg er 195 cm og har akkurat plass i vintersove med 9 cm liggeunderlag, uten å ta borti veggene med beina. Patagonia er et litt tungt, men ekstremt solid vintertelt. Greit til 2 personer om vinteren og en drøm på solotur med pulk. Hvis du graver grop i forteltet er det fint å fyre primus der. Til vintertelt for 1-2 personer hadde jeg valgt Patagonia fremfor Keron 3.
 7. Noen som vet hvordan det er rundt Sandhaug? Med opp mot 20 grader i helgen som var, burde det hjelpe på...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.