Gå til innhold
  • Bli medlem

InnG

+Støttemedlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om InnG

Nylige profilbesøk

1 354 profilvisninger
  1. Hei, Jeg har også både Soulo og Unna (hysj!) og er 195 cm lang. Soulo funker greit med sin vinkel, hvis man liker å sove på siden. Jeg føler likevel at Unna er mer romslig og praktisk til vår/sommer/høst. Som andre skriver her, er det god plass til kokeutstyr og fjellsko i ytterteltet ved å bardunere pluggfestet. Resultatet blir likevel at kona (160 cm) bruker Soulo og jeg bruker Unna, og vi er begge veldig fornøyde. Unna med Fjellsport-rabatt er veldig grei pris.
  2. Hvis du har tilgang på en farge-skriver, kan du jo skrive ut dine egne kart i selvvalgt målestokk fra: https://kartutskrift.no/ eller https://www.kartverket.no/Kart/lag-turkart-for-utskrift/ Skal du innom Sverige, finner du tilsvarende funksjon på: https://www.lantmateriet.se/kartutskrift God tur!
  3. Hvis du registrer deg til å motta nyhetsbrev fra Outnorth.no, får du en verdikode som gir 15% rabatt. Det blir 700 kroner på en Inreach Explorer+. Jeg gjorde det når jeg kjøpte min InReach Mini i sommer.
  4. Løp og kjøp! T-lim på -31, 2,1 kg og hyggelig pris. http://www.helsport.no/polheim-3588
  5. Jeg er 196 cm og har vært gjennom samme prosess og har som flere andre her endt opp med Kaitum 2 som det beste alternativet. Suverent god plass for fullt utvokste menn. Krever dog litt areal å sette opp. Skulle ønske Hilleberg kunne lage et Soulo i "long"-versjon...
  6. Hei, Du har kanskje allerede bestemt deg. Jeg er 195 cm og har akkurat plass i vintersove med 9 cm liggeunderlag, uten å ta borti veggene med beina. Patagonia er et litt tungt, men ekstremt solid vintertelt. Greit til 2 personer om vinteren og en drøm på solotur med pulk. Hvis du graver grop i forteltet er det fint å fyre primus der. Til vintertelt for 1-2 personer hadde jeg valgt Patagonia fremfor Keron 3.
  7. Noen som vet hvordan det er rundt Sandhaug? Med opp mot 20 grader i helgen som var, burde det hjelpe på...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.