Gå til innhold
 • Bli medlem

Nordeggen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nordeggen

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

909 profilvisninger
 1. Født og oppvokst i Fredrikstad, men drømmer om mer fjell og isbreer. Så de fleste områdene rundt Jostedalsbreen kunne vært interessant, kanskje Sogndal kunne vært noe.
 2. Som tidligere nevnt har jeg ingen erfaring med fisking, men anskaffet meg nettopp en «Speedmaster BX 270 ML 7-21g, Stradic 2500» etter tips her på forumet. Trenger nå noen kroker/flue/sluk (hva nå det heter?), måle er fjellørret. Hva bruker dere til agn? Kom gjerne med andre tips og hint som dere tror jeg vil trenge. Som sagt, jeg er blank og får trolig aldri napp, men det er lov og håpe.
 3. Takk for alle tilbakemeldingene, endte opp med å bestille en Speedmaster BX 270 ML 7-21g, Stradic 2500 snelle
 4. Min konto: @nordeggen Jeg er en aktiv bruker av Instagram. Poster kun friluftsrelaterte bilder.
 5. Nordeggen

  Valg av fiskestang

  Jeg har aldri hatt interessen for fisking, men synes nå det muligens kunne vært litt spennende å prøve. Drømmer om lengere turer på fjellet, hvor eneste føde er hva jeg selv kan fange. Så hvilken stang burde jeg kjøpe? Pris er ikke viktig, er mer opptatt av vekt, styrke og at stanga er til å stole på.
 6. Noen steder som selger kart på papir og gps (Garmin 62) over Island?
 7. Skal snart en tur til Island og trenger å kjøpe gass eller renset bensin. Noen steder på Island hvor jeg kan kjøpe dette?
 8. Kunne tenke meg en skitur innover mot Leirvassbu, men hvor langt kommer jeg på Rv55 (fra Lom) med bilen før jeg må parkere?
 9. Vanskelig å si noe eksakt. Alt avhenger av graden av fysisk aktivitet og tiden du utfører den. Men vil gjette på kanskje rundt 3500 kcal pr.dag? Du kan jo bruke denne kalkulatoren NHI (Norges Helseinformatikk): (så får du iallfall en pekepinne)
 10. Du sier at R-verdien er god nok i DownMat 7, da ser jeg ingen grunn til å kjøpe DownMat 9. Gå for DownMat 7 og du sparer både vekt og penger. Komforten er den samme. Har selv DownMat XP 9LW og er fornøyd med den, men synes kanskje den er litt smal, vurderer selv derfor en SynMat 12 LXW.
 11. Finnes det noen butikker som selger snubleblusser uten å måtte reise til Svalbard? Jeg ønsker kvalitets produkter, er ikke interessert i å mekke noe selv til en billig penge selv om det lett kan gjøres.
 12. Randonee pakke: Ski: Dynafit Seven Summits Binding: Dynafit Speed Superlite Støvler: La Sportiva Sideral
 13. Grivel G10 Wide stegjerna kan du fint bruke til Snowboard støvler.
 14. To nye soveposer: Western Mountaineering Alpinlite Mountain Equipment Helium Solo
 15. Har brukt Nalgene 1L, funker mer enn godt nok. For jenter kan en GoGirl også være kjent å ha.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.