Gå til innhold
 • Bli medlem

televims

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. televims

  Turbil

  hei pippipp-vovvoven har en 855 jeg som jeg vurderer solgt. 94 mod det også.. er du seriøst intr.?
 2. sier det ennå en gang, HOLMESLET!!!!! bedre komfort telt tror jeg man skal lete lenge etter... har ingen intresser i produktet bortsett fra at jeg er en meget fornøyd bruker.
 3. sjekk ut holmeslet telt!!! har det selv og får ikke full rost det www.holmeslet.no
 4. jada jeg veit om det, traska en del timer der... men synes de ligger så tett at jeg mener man ville se dem tettere... er vel ikke mer enn ca 4-5 km i luftl. mellom toppunktene..
 5. ok, trodde de lå så "nær" hverandre at man skulle ha sett begge, derfor jeg lurte... vinjevegen er åpen fra koppang siden og inn til lauåsen hyttefelt.
 6. ok takker:) men hvorfor ses ikke slottet sammen med høgronden?
 7. etter en mengde meget opphetede diskusjoner om hva som er hva fant vi ut at dette var plassen for å få hjelp.. på første bilde ser dere noen topper. bildet er tatt fra vinjestøtta, på vinjevegen(østerdalen). retningen på søkeren er nord-vest, mest intressant er toppene langt unna til venstre(spiss kjegle formet), de tre i midten(hvite) og den ensomme majesteten til høyre. på forhånd takk!
 8. ja er mye penger for å sykle ei uke.. men sikkert godt fornøyd med deg selv når du triller siste metrene i oslo... sikter litt mer på 2009 jeg også men noen som trenger en partner neste år, så er det sikkert mulig ser helt klart mulighet for at dette har livets rett jeg også, terrengsykling er en voksende sport og nedover i europa er det bevist at slike ting går år etter år....
 9. veit ikke hva du skal ha men kan "bumpe" denne her.. [Hidden Content]
 10. Sikler litt på å prøve meg på denne [Hidden Content] men ikke funnet noen som er veldig hissige på å være med... prisen gjør meg litt usikker også... kjedelig å bruke så mye penger for så å "knekke huggu" første dag. (har god plass på drakta for logoer ) noen av brukerne her som skal delta
 11. har god erfaring med disse småtassene her.. [Hidden Content] disse veier ikke noe, og tar ikke plass, og man kan "låse" de slik at de står på..
 12. slenger meg på med vår Urban jeg da. 2 år gammel rottweiler. sofa gris og turkamerat
 13. ok, takker! men tenkte mer på strikket "utapå" genser...
 14. arrester meg gjerne, men er ikke viking og alpinist samme sekk, viking for kortvokste og alpinist for lange.. slik at jeg anbefaler å prøve begge.. er ca 1.70 selv og funker bra for meg iallefall. lykke til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.