Gå til innhold

Audun S

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Audun S

  Tarp vs. telt?

  Jeg har vært på flere turer der jeg har hatt med telt og kameraten min har brukt tarp. Tarpen er best når det er OK vær, og når du vil slå opp camp over flere dager så er den mer fleksibel og gir deg mer plass. Vind er det største problemet, det er vanskelig å spenne opp tarp hvis det blåser mye og det regner. Skal du opp på fjellet er telt best.
 2. Audun S

  14 dagers teltur i Nord-Norge?

  Tusen takk! Både Lomsdal-Visten og Senja er gode tips. Sykla gjennom Senja i fjorfjor og så mye jeg gjerne skulle ha gått opp på også. Skal sjekke ut nettsidene dere tipser om!
 3. Til Torø og dere andre - er det best å tørke ferdig lagde matretter eller (som dansken over) eller gulerøtter, brokoli, kylling etc hver for seg?
 4. Audun S

  Lett dunjakke

  Denne er helt konge: http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=7596&cid=1185:
 5. Audun S

  Våte fjellstøvler..

  Jeg stemmer for at du prøver gore-tex sko uten lær - min erfaring er at alt syntetisk tørker fortere (men slites fortere). Er forresten helt uenig med det engelske blogg-innlegget over: det er mye lettere å tråkke over hvis man har en lav sko. Særlig i ur og terreng med mye stor stein. Og: vannet går over kanten på lave sko mye lettere...
 6. Hei, Jeg planlegger en 10-14 dagers telttur i Nord-Norge (= Nordland og oppover), og lurer på tips til fine områder. Har bare erfaring med Lofoten, og vil ha mer av ville fjell og gjerne litt hav. Turen vil gå i juli eller august, og jeg har ikke lyst til å bli spist opp av mygg. Har ikke førerkort, så jeg må kunne komme meg til og fra med offentlig transport. På forhånd takk for tips!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.