Gå til innhold
  • Bli medlem

Annema

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Annema

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Annema

    Lett dunjakke

    Takker for alle svar som er komt
  2. Annema

    Lett dunjakke

    Rekna meg at eg må ut med nokre tusen for ei jakke, men finner eg det billigar er jo det enda bedre. Men har rekna med at eg må hvertfall ut med 2000-3000 kr... Kanskje eg skal kikke litt ekstra på denne jakka då...
  3. Annema

    Lett dunjakke

    Tusen takk for svar Da har eg litt eg kan sjekke ut Så får eg sjå ka eg ender opp med...
  4. Annema

    Lett dunjakke

    Noen som kan anbefale en lett dunjakke som kan pakkes i sekken?? Var på tur her om dagen og da skulle eg gjerne hatt ei slik jakke å hatt på meg.. Har søkt litt på nettet etter slike jakker, men kanskje noen her inne kan anbefal ei dei er fornøyd med??
  5. Tusen takk for svar Tusen takk for svar Heidi, då rekna eg med at eg kan ha min hund med og, har ein Flat Coated Retriever Då er det jo berre å finne ut kas eg skal ta først
  6. Eg kunne tenke meg å gått på Galdhøpiggen og Besseggen, men sidan eg har hund kunne eg jo gjerne tenke meg å ha han med på turane mine. Men det eg lura på er om det er best å la han vere att eller om han kan vere med på slike tura? Nokon som har erfaring med å ha hund med på desse turan??
  7. Så mange flott hunder her var Jeg eller vi har en ramp av en hund, det er en Flatcoated Retriever på 1 år. Jeg og hunden er nettopp begynt å gå i fjellet. Det var stor stas når han endelig ble gammel nok til å kunne være med. Kjempekos å ha han som turkamerat Jeg har lyst å lære han å gå med kløv, men det må nok vente litt til.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.