Gå til innhold
 • Bli medlem

irene

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Vegen inn til Mjåvatn er stengt med bom rett ved riksvegen. Men der er det greie høve for parkering.
 2. Takk Då blir det 12 supre veker!
 3. Har akkurat starta permen, og skal vere heime med dattera i 12 veker. Ho er snart 8 mnd, og er framleis avhengig av vogna. Pulken er ikkje aktuelt enno, dessverre. Derfor lurte eg på om nokon her veit om skogsbilvegar i oslomarka der ein kan trille vogna? Eg veit om vegane til Sinober, Lilloseter og Mariholtet, men dei 3 kan bli kjedelege iløpet av 12 uker
 4. Litt utenfor emnet, men var nysgjerrig på posen og snoka litt på nett. Det var litt av eit spenn i pris på denne posen.. Frå 1999,- opp til 3199,- (Kelkoo).
 5. Norrøna Svalbard flex1 buksa er svært bra.
 6. Har hatt stormkjøkkenet mitt i 15 år - i all slags ver. Sommer og vinter. Kjøpte multifuelen til Trangia for eit par år sidan - håpar å bruke det i minst 15 år til. Superfornøgd. Eg må ha utstyr som tåler litt og Trangia er solid Eg er også opptatt av at det må vere mogleg å fa tak i delat til det eg kjøper, om noko skulle bli øydelagt. Derfor valgte eg trangia i utgangspunktet. [/CODE]
 7. Det er nok frå mine heimtrakter. Tipper det er frå ein kanotur frå Sloaros og ned Kalsdalen til Breivatn, bileta er moglegens frå Øvre Kalsvatn. Ligg på 1000 moh.
 8. Søterot (Gentiana purpurea) er ein gamal nyttevekst. Har vore brukt som medisin mot bl.a mageonde. Vart så hardt hausta at den vart lokalt utrydda. Smakar heilt forj..., derfor syns me lokale at det er veldig moro å få folk til å ete den Elles er den veldig fin, med ein djup purpurfarga blom.
 9. Nokon som har tips til ein topptur på Høgevarde i dei nærmaste dagane? Kor er det lurt å starte, er det merka opp, parkering (frå Oslo)?
 10. Magnhildshellene er ikkje hellerar i den forstand, men i følge sagnet var det eit brurefølge som skulle gå frå Vinje til Bjåen, dei møtte uver over fjellet og ein i brurefølget omkom. Kvar og ein i brurefølget satte opp ein stein til minne om den omkomne. Brura heitte Magnhild. Det er eit sterkt sagn, og verdt turen oppom hellene for å sjå
 11. Korleis ligg det an med rasfare for tida i Jotunheimen? Lurar også litt på kva kant veret må vere for at ein får fint ver/dårleg ver. Vi skal om 14 dagar gå frå Gjendesheim -Gjendebu - Fondsbu - Olavsbu - Spiterstulen - Glitterheim - Gjendesheim. Og, kor mykje tek dei i parkeringsavgift ved Gjendesheim?
 12. Jepp, ich weiss! Sto der ei uke for nokre år sidan
 13. Eg har sett ei slags oppskrift på korleis ein omgjorde ein gamal (snart 30 år ) barnepulk til transportpulk. Nokon som har tips??
 14. Korleis er det med parkering ved Gjendesheim rundt 20.mars? Er det brøyta heilt inn?
 15. Ja, forholda er virkelig optimale nå Anbefaler å legge egne spor. Mye flott dyreliv å se!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.