Gå til innhold
  • Bli medlem

MrSummit

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om MrSummit

  • Bursdag 14. juni

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Haugsbygd

Nylige profilbesøk

5 603 profilvisninger
  1. Lenge siden det har skjedd noe her nå - ble litt nysgjerrig på hva som skjer med turene dine? Du var jo på tur på Holleia en lengre periode i fjor - mitt absolutte favorittområde (også veldig nært der jeg bor )
  2. Holleia er jeg godt kjent på, det er jo nesten utenfor stuedøren Når starter du på turen / prosjektet ditt? Er spent på oppdateringer!
  3. Hei, Har ikke vært med Alpenglow, men har vært på tur med Jagged Globe til Mera Peak i Nepal. Meget godt fornøyd. Meget bra opplegg hele veien.Erfarene guider, ikke noe problem overhodet, Value for money. En kompis av meg var med til Everest (topptur, ikke bare BC) og han var også meget godt fornøyd med Jagged Globe.
  4. Vi har en siberian husky tispe på 3 1/2 som fungerer absolutt fantastisk som turhund. Vi fikk vårt første barn da hunden var 2 år og de to har fungert problemfritt sammen. Vi kontaktet flere oppdrettere og kom til slutt til en som var vant med å selge hunder til turfolk (og ikke "bare" til hundekjørere, som flere av de andre var). Etter som vi var førstegangs hundeeiere (dog vokst opp med hund i barndommen), så ble vi anbefalt å velge en rolig tispe. Oppdretteren var med på å plukke ut en egnet valp. Vi har aldri angret. Vi bruker hunden som turkompis, til snørekjøring og til å bære kløv. I vinter skal vi introdusere pulk. Vi trener en god del med henne i tillegg til turer (løper eller går på ski minst tre ganger i uken hele året). Får hun ikke fysisk stimuli ut over en halvtimes luftetur over en periode på noen få dager så blir hun rastløs - noe som er helt vanlig for rasen. Et viktig poeng er hvor mye du skal være ute om vinteren. Har vært på tur med setter om vinteren (overnattingstur i fjellet) hvor setteren ristet av kulde selv med dekken og noe å ligge på, mens huskyen sov som en stein etter å ha gravd seg en grop (det skal sies at det var kaldt - et sted under -20 C). Har forresten også en god kompis som har en vestsibirsk laika, og denne fungerer utmerket som turvenn, familiehund og kløvhund. Han bruker den ikke til jakt (som er vanlig), men kun som tur / familiehund. Den fungerer som sagt veldig bra til dette - og er sterk og villig til de oppgavene den får tildelt. Lykke til med valg av hund!
  5. Heisann, Var innom bloggen din, men ser ikke at du har oppdatert noe siden i mai. Hvordan gikk turen i Femundsmarka? Har tenkt på noe lignende til våren (har vært der mange ganger, men kun på høsten) så det hadde vært flott med en bloggoppdatering så jeg kunne fått noen tips til en vårtur
  6. Prøver å gå inn på bloggen din, men den er slettet eller har du fått ny blogg? Hva skjer med prosjektet ditt, er det avlyst eller?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.