Jump to content

oDDi

Aktiv medlem
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

About oDDi

 • Birthday 03/23/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gran, Oppland

Recent Profile Visitors

823 profile views
 1. Om du "toppmeiter" med dupp, så fester iallefall jeg, snøret i duppen, slik at jeg har dupp - > søkke (30-40 cm unna duppen) og til slutt 40-50cm til har jeg krok og mark. Da ser du veldig godt når du har fisk eller ikke.
 2. Jeg vil også slå ett slag for skumunderlag, om vinteren bruker jeg 2 stk, om sommeren holder det med 1 matte.Også kan jeg bruke dem over alt, ved bål, i båt/kano, veier nesten ingen ting.
 3. Jeg har allerede bestilt, så da får en håpe at det går greit med litt tung snelle.
 4. Så den snella jeg linket til, har ;7 Kulelager + 1 IAR kulelager, totalt 8 kulelager, så det må være innafor?
 5. Har nå saumfart litt på nettet, og har kommet frem til følgende oppsett til mitt småvannsfiske, 2-10g slukvekter: Stanga: [Hidden Content] Sene: [Hidden Content] Snella: [Hidden Content] Ser dette ut til å harmonere i deres øyne?
 6. Slik jeg har skjønt det (mulig jeg tar feil) så er det litt hipp som happ om du har 1000 eller 2000 mtp kastelengden, ei mindre spole vil vel gli bittelitt lettere, men du får desto flere turn med sene som også bremser. Så den største faktoreren på hvor langt du kaster er riktig vekt på agnet i forhold til fiskestangen, teknikk, og ikke minst tykkelsen du har på sena. Strl på snella bør da være i samsvar med fiskestanga. Merk, dette er synsing i fra mi side, hehe.
 7. Disse har frontmontert brems, hva er fordelen ulempen / forskjellen på det og bakmontert brems? Har så langt kun hatt bakmontert, så alt nytt er skummelt, hehe. Nå er jo ikke bremsen så mye i bruk læll, det var en fin pris på dem iallefall!
 8. Det blir denne! I 8', bare jeg finner ut hvordan jeg velger riktig utgave! Knallbra med fine innlegg.
 9. Jo lenger stang jo lengre kast? Hovedfokuset mitt er å kunne kaste langt med de mindre slukene/spinnerene. Bærer gladlig litt ekstra for en gleden av og kunne kaste litt lenger Tips til god snelle? Bruker primert tynn multi sene.
 10. [Hidden Content] Denne ser lovende ut, men har null erfaringer om merket. Burde kanskje ha en 1000-snelle på denne stangen?
 11. oDDi

  oDDi

 12. Tjenare! Er på utkikk etter en ny stang til ørreten, går mest i spinnere / sluker på 4gr. Fisken har enda ikke passert kilosgrensa, men lever i håpet Noen som har tips til stang og snelle? Størst fokus på god kastelengde, kvalitet og pris. Alt av tips mottas med takk!
 13. Største faremomentet vil nok være bilturen til og fra turen din
 14. Solbjørnvatnet så spennende ut! Hvordan er det å ta en natt eller 2 i telt langs med vannet om det skulle vise seg å være bett? Fant også det jeg tror er en fin rute rett ovenfor Svolvær, Nedre Svolværvatnet, Øvre Svolværvatnet, Stornøkkvatnet - Hørt noe om disse vannene? Jeg er ikke bortskjemt med stor fisk, så alt over 500gr er helt konge Om ikke annet, så sku en tru at turen i seg selv er ei gulerot .
 15. Tjohei. Jeg og min turkompanjong har tenkt oss ett godt stykke nord, nemlig Lofoten. Planen er simpel, 2-4 dagers gåtur, hvor man kan gå i fra vann til vann for å prøve seg på litt fiske. (Ørret/Røye) Finnes ikke kjent i området, alt er av interesse. Noen tips til plasser/områder vi bør dra mottas med stor takknemlighet, planen er å dra på sensommren
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy