Jump to content

Bombus alpinus

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bombus alpinus

 1. Jeg ser frem til at midnattssolen gjør sitt inntog og planlegger en overnattingstur. Ønskene er at midnattssolen skal kunne oppleves/sees på sitt laveste og at det ikke skal være så langt fra Alta. Forslag?
 2. Jeg vurderer å gå til innkjøp av fiskeutstyr. Jeg har i mange år lånt fiskeutstyr fra familien, men det kunne jo vært kjekt å ha sitt eget. Det blir først og fremst ørretfiske og jeg ønsker lett utstyr som tar liten plass og er lett å bære med seg på telttur. Hvor mye må man regne med å bruke på stang og snelle av grei kvalitet? Jeg forventer jo at det skal vare i mange år. Er det noen som har konkrete forslag til utstyr som kan være verdt å satse på?
 3. Siste innkjøp/bursdagsgave var GoPro Hero 3 Black edition: Dvs. et videokamera. Har testet det på ski, og ser frem til å teste det på sykkelturer etc. nå i sommer. Neste innkjøp blir nok litt fiskeutstyr for ørretfiske.
 4. Jeg sier meg enig med Vandrefalk, jeg mener at det er en myrfiol.
 5. Jeg har to settere. Flotte turkamerater, sommer som vinter.
 6. Våre bare går forsiktig over. Går fint det.
 7. Ja, jeg kjøper fiskekort. Nå fisker jeg kun i området hvor vi har hytte, så det blir bare dette ene kortet i året. Prisen for et sesongkort er 2-300 kr. Helt grei pris.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy