Gå til innhold
  • Bli medlem

stian med sekken

Passivt medlem
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av stian med sekken

  1. Fantastisk rapport og suverene bilder. Dette er noen av de flotteste bildene jeg har sett fra Rogen/femundsmarka. Hva slags kamera brukte du på turen?
  2. Takker for tilbudet, virker som en god sekk, men nå har jeg fått på hjernen at jeg skal ha Osprey aether, og da vil jeg aldri bli helt tilfreds om jeg ender opp i noe annet. Jeg er mulig en smule sær:)
  3. Ja jeg har sett det, men desverre så har de bare rød i Medium. Jeg ønsker blå. Jeg får ta meg en tur dit og prøve sekken, for å være sikker i størrelsen. Så blir det vel nettkjøp:)
  4. Noen som vet om butikker i Osloområdet som har denne sekken?
  5. Da burde vel M passe meg også. Dessuten har jeg ganske høy hoftekam. Man kan vel også regulere litt bak på sekken.
  6. Tusen takk for svar. Jammen ikke lett dette med sekker. Jeg har en arcteryx Altra regular 75 l fra før, og ønsker en lignende sekk. Jeg skal sjekke Atmos og Xenith. Skal jeg investere i en større sekk tror jeg at jeg velger Recon Pack.
  7. Noen som har erfaring med Osprey Aether 70 liter sekk for mann? Jeg vurderer å kjøpe denne, men er litt usikker på størrelsen da den ikke er å finne i så mange butikker. Får derfor ikke prøvd den. Jeg er 180 cm.
  8. Tarp Telescopic pole og vangen fiskehatt med myggnetting.
  9. Ja fikk leid kano i Kjæringsjøen Martin.
  10. Kommet hjem fra en fantastisk kanotur i "Labyrinten" og Rogen. Tusen takk for alle som ga meg gode forslag til tur.
  11. Nå er kartet kjøpt, og jeg har bestemt meg for å padle fra Kæringsjøen og i "Labyrinten", videre utpå Rogen til Reva og Revsjøen før turen går tilbake. Nå mangler det viktigste kanoen. Jeg hadde tenkt å ringe Kæringsjøen stugor for å forhøre meg om kano. Var en tur innom topsport.se i Funesdalen i helgen, og der fortalte de at man kan leie kano på kjæringsjøvollan. Trodde da jeg snakket med han i butikken om at det var Kjæringsjøen stogar han snakket om. Men når jeg studerer kartet er Kjæringsjøvollan i nærheten. Noen som vet noe om disse to plassene? Og hva er å anbefale? Dette haster litt. Har tenkt å drå om en uke. På forhånd takk.
  12. Noen som vet hvor mye det koster å leie en kano for ca 10 dager? Er det forskjell på tyngden? Og er det noen som er bedre for nybegynnere? Har lyst å kjøpe en Ally, men føler det er litt risikabelt før jeg har prøvd meg ute på vannet. Det er nå ikke sikkert interssen er like stor etter å ha prøvd, selv om jeg egentlig tviler på det.
  13. Vi har 7-10 dager på oss. Har vi tid til hele "labyrinten"og padle videre til Reva og Revsjøen før vi badler tilbake til utgangspunktet?
  14. Det må jo bli "labyrinten" på oss. Martin, du er en tøffing som drar på kanotur med et barn på 1,5 år. Håper å kunne høre fra turen når du er tilbake. Takk til både Martin og Borgern for gode råd og turforslag. Jeg blir ennå mere inspirert når jeg får gode råd og turforslag. Jeg var på en 3-dagers fjellvandring til fots i Femundsmarka i fjor sommer. Tok da båten fra Synnervika til Haugen og gikk gjennom Femundsmarka og inn til Rogen, over Skjeddbrofjella og ned til Røa til slutt. Ble veldig fasinert av Femundsmarka. Den ville naturen, med skog, snaufjell, elver, bekker og vann;) Lysten på kanotur i disse trakter blir bare større for hver dag. Gleder meg;) Jeg skal kjøpe kartet Borgern,,,,så starter planleggingen....
  15. Tusen takk for svar Martin. Høres ut som et godt turforslag. Vet du om det er greit å få leie kano der?
  16. Trenger hjelp. Vi er 2 stk som har planer om å dra på en ukes kanotur i Femundsmarka i midten av Juli. Vi har aldri vært på kanotur før, men det frister veldig. Har googlet mye og det er jammen ikke lett og finne en rute som skulle passe. Vi har bil, men må leie kano. Start og mål må være samme sted. Har sett at mange starter ved Kæringsjøen. Blir veldig glad for turforslag. Ønsker å unngå for mange elvestryk og bæring. Finns det padlekart og få kjøpt?
  17. Jeg trenger flere tips og forslag:)
  18. Hei Martin og tusen takk for svar. Er i normal god form. Har gått en del i Jotunheimen og besteget topper som Galdhøpiggen, Glittertind og Besseggen. Da jeg skal ha med meg en med høydeskrekk, ønsker jeg nå en tur med ikke alt for bratte og høye topper. Topper som Gaustadtoppen går nok bra. Bare det ikke blir for bratte skrenter. Jeg tenker å gå 5-7 timer hver dag. Lørdag og søndag. Da jeg kjører til utgangspunktet er det gunstig med start og mål på samme sted. Ønsker å gå på sti. Oppmerkede løyper.Tenker min 75l sekk blir fort fyllt opp. Dette av erfaring. Tar imot flere forslag. Har aldri gått i Rondane:) Ligger det fortsatt snø i Rondane på denne tiden?
  19. Har tenkt meg på en todagerstur med telt i Rondane i starten av juni. (pinsehelgen) Har tenkt å kjøre fra Oslo på fredag ettermiddag, og hjemreisen blir på søndag. Det vil si at at jeg har 2 hele dager til vandring. Noen som har noen gode turforslag fra start til mål?
  20. Jeg har Allak og har bare positive opplevelser med det. Det er et kanontelt. Enkelt og sette opp og ta ned, noe som betyr mye for meg. Ellers så har det mange fine løsninger. Jeg har ikke brukt det på vinter, men i skikkelig regnvær. Har ennå ikke hatt noe problemer med at det regner inn. Liker at det har to dører. Fantastisk om man er 2 på tur. Eneste minus om jeg skulle pirke på noe er litt små fortelt. Anbefales på det sterkeste. Gå og kjøp.
  21. Jeg fikk denne buksa til jul, og er kjempefornøyd. Bruker den også som fritidsbukse og den føles fantastisk å gå med. Tror nok denne buksa er best til vinterbruk, da den er nokså tykk. Har også en Keb som jeg er veldig fornøyd med. Liker passformen på fjellrevenbuksene. De er ledige og utrolig komfortable å gå med. De er nokså store i størrelsene. Jeg er 180/77, bruker 31-32 i jeans og må ha str. 48 i fjellreven. Fikk størrelse 50 til jul, men måtte bytte den da den ble alt for stor.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.