Gå til innhold
  • Bli medlem

Grumleren

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

695 profilvisninger
  1. If you can't fix it with gaffa, you haven't used enough. Dette er et telt jeg vurderer også. Lurer derfor på hvordan det ble ødelagt. Har du erfaring med dette teltet i sterk vind.
  2. Snudde på femøren og har "bestemt" meg for en Allak eller Staika. Finner ut at dette vil bli et mye mer anvendelig telt med tanke på vinter og regnvær, så får man bare ta den ekstra vekta. Har jo et superlett enmannssommertelt fra før. Men setter likevel pris på svarene. Liker at disse to teltene blir så åpne og det ser ikke ut som det kommer til å regne inn i disse selv om dørene er åpne. Noen som vet om dette stemmer?
  3. Takk for tilbakemeldingene. Chalshus: høres ut som en fin løsning, men jeg hadde sikkert klart å sparke ut den ene enden mens jeg sov og våknet opp med en vanndam i teltet. Blir sikkert en soulo da selv om den virker litt trang og kronglete. Jeg liker at unna virker så åpen. Men jeg har jo allerede et veldig åpent sommertelt så...... Begynte akkurat å sikle etter et Hilleberg saitairis for famileturer på camping. Tror jeg må slutte å lese om telt.
  4. Valget står mellom disse to. Skal brukes i fint vintervær, men hovedsakelig tidlig vår og sen høst. Har lest mye om de begge to. At de tåler mye vind er viktig og der scorer vel soulo høyst. Det jeg ikke har klart å finne svar på er om man kan ha dørene åpen når det regner rett ned. Det er jo ofte det regner selv om været ellers er fint og da liker jeg å ligge med åpen teltdør. Soulo ser jo lovende ut i så måte. I unna ser det ut som man kommer til å ende opp med vann i innerteltet. Noen med erfaring som kan avkrefte/bekrefte?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.