Gå til innhold
 • Bli medlem

Furuleik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Furuleik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Furuleik

  Hodelykt

  Hei, jeg har ikke prøvd den på topptur med ski ennå nei. Så vet ikke om jeg tør å anbefale lykta til deg uten å ha prøvd selv eller vite hva slags forventninger du har. Kjenner ikke til lyktene du refererer til for sammenligning. Eneste jeg kan si er at jeg er veldig fornøyd og syntes den lyser veldig opp hele terrenget rundt meg. Jeg er helt fersk på topptur med ski, så for min del kommer det ikke til å gå fort nedover fjellsidene så den kommer mest sannsynlig til å holde i massevis med lys for min del, (håper jeg hvertfall). Dette er min første ordentlige hodelykt og er hvertfall
 2. Furuleik

  Hodelykt

  Nå har je brukt BAD 3200 på noen turer, fottur i skogen. Veldig fornøyd med lykta. Kommer ikke så godt frem på bilder, men den lyser opp 95% av syns bilde når man går så man slipper å flytte på hode for å legge merke til ting. Den lyser også litt lengre enn hva som kommer frem av bilder, men ikke så mye eller veldig sterkt. Når jeg følger spor/sti bruker jeg den bare på 5%, det gir mer enn nok lys for 2 personer å gå og er veldig behagelig. Da skal batteriet vare i 20t. Blir snart testing på langrenn ski og kan komme tilbake med mer da om ønskelig.
 3. Furuleik

  Hodelykt

  Skjønner godt hva du mener der, kan komme frem nyttig informasjon og artig å se hva som eventuelt blir valgt. Er nok ikke den mest aktive, men skal si litt mer om den når den har blitt prøvd mer. Skal også gå til innkjøp av et ekstra (større) batteri. Det tror jeg kan være kjekt å ha. Nå er det endelig jul og litt ferie så da blir det bedre tid til turer👍
 4. Furuleik

  Hodelykt

  Bare litt sånn utenom igjen, om noen skulle lure på hvilken hodelykt jeg endte på til slutt så blei det bright as day 3200. Ikke fått testet det skikkelig ennå men har vært på et par korte turer. Må si den lyser voldsomt opp hele området og det er fantastisk. Veldig mye lys, men lyser ikke sånn kjempelang. Men forhåpentligvis mer enn nok. Men mulig jfg skulle gått for BAD 6000 om jeg skulle handlet på ny. Men alikevel veldig fornøyd foreløpig. Sammenlignet med en billig lykt jeg hadde (typ veldig billig) og da blir man jo mørkredd.
 5. Tar gjerne imot konkrete forslag, gjerne med link. Som du påpeker, dun blir nok uaktuelt. Håper å kunne finne én jakke som jeg kan legge litt ekstra penger i.
 6. Du sier noe der, har bare sett for meg typiske dunjakker jeg🙈 Får nok bare leite litt og prøve litt forskjellige.
 7. Takk for tips, dun tror jeg det ikke blir med tanke på at den vil også bli brukt rundt bålet og er litt skeptisk til det. Men syntes rab og arcteryx så litt tynne ut🤷‍♂️ føler meg litt usikker på hvor varme disse blir stillesittende i lengden...
 8. Skaj få sjekket litt mer ut jeg da👍det er absolutt mulig med jervenduk og sovepose, men hadde håpet å finne en god jakke som i utgangspunktet ville holde varmen alene. Jakken jeg ser etter kommer til å bli brukt på forskjellige turer men er viktig for meg at den skal tåle ordentlig kulde og vind.
 9. Furuleik

  Hodelykt

  Nå vet jeg ikke helt hva du mener med topptur heller😅 men jeg ønsker veldig godt lys,blir vel aldri for bra🙈 og når jeg først vil kjøpe noe litt mer ordentlig så ønsker jeg å kjøpe noe som kan passe til det meste så jeg slipper å angre eller føle behov for enda flere lykter. Er man på ukjente plasser og enten skal finne frem eller leter etter noe så er det jo fordel med et godt lys. Men finner ikke den du nevnte, har du mulighet til å sende en link?
 10. Furuleik

  Hodelykt

  Takker for svar! Må sette meg ned litt å se over forslagene som er kommet inn. Er nok en fordel uten ledning som blir nevnt, men jeg kunne gått med på ledning og levetiden og lysstyrken hadde vært betraktelig bedere. Vil bli brukt til toppturer, vidda, og bortover og nedover ski. Må innrømme at det frister med mye lys. Men det må være mulig med flere batterier siden den vil bli brukt over flere timer/dager.
 11. Takk for svar Men er det tilstrekkelig hvis en skal sove over eller sitte stille noen timer? Ser for meg at det kan være en fordel og kaste skalljakke når en blir sittende en god stund, eventuelt har slått leir og skal være der for natten. Ser for meg at kanskje parkas kan være et tryggere valg i forhold til å holde seg varm over lengere tid uten aktivitet i bitende kulde. Ønsker å kjøpe en jakke som skal holde til det meste og vare i noen år.
 12. Furuleik

  Hodelykt

  Hei Er på utkikk etter hodelykt til en overkommelig pris (ish) 3000kr. Vil helst ikke over det. Vil gjerne ha en lykt som er kraftig og lyser et godt stykke. Bør være god batteritid og kunne ha ekstra batterier. Hva bruker dere og noen anbefalinger? Bruksområde er både til ski og vanlige turer, men ønsker en som lyser godt. På forhånd takk!
 13. Hei! Jeg er helt fersk når det kommer til skiturer på Hardangervidda (ski generelt) 🙈😅. Jeg har skall bukse og jakke som jeg tror funker bra til forflyttingen. Det jeg lurer på er om dere har tips til hva som bør brukes i camp? Dun jakker er jeg litt skeptisk til siden jeg gjerne vil ha mulighet for å bruke den i skogen forran bålet også. Vil ikke at det skal bli svimerker og ta til seg unødvendig med vann. Kom gjerne med tips til bukse eller hva en kan ha under/over. Andre tips tas også imot👍
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.