Gå til innhold
  • Bli medlem

HallvardBS

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om HallvardBS

  • Bursdag 07. april 1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Mulig å få gjort eit godt kjøp på auksjonen til Fri Flyt, og samtidig støtte ein god sak! Dei auksjonerer bort, blant anna, The North Face VE ekspedisjonstelt og Mountain Hardwear HyperLamina Spark sovepose. http://www.friflyt.no/Ski/nepal20153
  2. Formulerte meg litt dårlig i forrige post. Suunto har to Ambit3 modellar. Sport og Peak. Begge har treningsfunksjonar, der forskjellen på desse ligg i hovudsak i batteriet. Om treningsfunskjonane ikkje er viktig er kanskje ein vanlig GPS eit minst like godt og billigare alternativ. Edit: Ser dei har fått enda ein modell, Ambit3 Run, men ser ut som den er nokså lik Sport.
  3. Suunto sine Ambit3 Sport og Peak har desse funksjonane. Kjøpte sjølv Abit3 Peak seint i fjor haust, og er sålangt godt nøgd. Valet fall på Peak, då den har betre batteri. Korleis batteriet vil fungere på lengre turar er eg litt usikker på då dette ikkje er testa enda, men skal i følge Suunto sine sider holde 200 timar med gps-presisjon på 1 minutt. Ein treng heilt sikkert ikkje ha gps på heile tida, og klokka vil då leve lenger på ei fulllading. Ambit3 har i tillegg til navigasjonsbiten ein del andre funskjonar som er meir fokusert på trening. Feks. muligheit til å tilpasse treningsøkter med tilhørande utforming på skjermen(valg av kva som skal vises, eks. hastighet, rundetid, total tid og mykje meir). Kan lese meir her: http://www.suunto.com/nb-NO/Products/sports-watches/Suunto-Ambit3-Peak/Suunto-Ambit3-Peak-Black/. Veit at Garmin har klokker i samme kategori, men har ingen erfaring med desse. Mulig andre produsentar også har liknande klokker.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.