Gå til innhold
 • Bli medlem

Steggern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Steggern

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Akershus
 1. Steggern

  Steggern

 2. Ja nå betaler jeg bl.a skatt, årsavgift, bompenger, tv-lisens og piggdekkavgift. Jeg tar meg friheten å ikke kjøpe fiskekort da jeg ser på dette som nok en "snikskatt" fra staten. Bompenger på skogsveier holder jeg meg også unna. Det bør alle de andre avgiftene jeg betaler til staten dekke gjennom subsidier til grunneier.
 3. Jeg kjøper hverken fiskekort eller betaler bompenger på skogsveier. Betaler nok skatter og avgifter her til lands om en ikke skal få turen i skog og mark ødelagt av avgifter også. Har forsåvidt ikke kjøpt noen av delene på minst 20 år å ikke fått en eneste bot enda.
 4. Hver gang jeg treffer på en med hjelm begynner jeg automatisk å se etter støttekontakten!
 5. Det går jo ann å stille seg sjøl "trenger jeg virkelig den her" spørsmålet! Jeg støtter "skaukraft" Detta blir som de som kjører X5 å Quatro VS Hilux og Landcruiser. Noen kjøper bil for å vise seg fram, andre kjøper bil for å komme seg fram.
 6. Noen som veit hvordan er det å komme seg opp til Roasten med kano i begynnelsen på juni?
 7. Samene sier at myggen slutter å plage dem etter 14 dager uten å dusje eller vaske seg på vidda. Kanskje verdt et forsøk?
 8. Enig i det. Sortungen som ligger nedenfor Velmunden er også undervurdert. Utrolig fint sted for en dags eller helgetur.
 9. Jeg har en turtelefon med håndlader! Kobler bare telefonen til denne og veiver i vei. Du skal reise på langtur hvis denne skal tas i bruk for standby tiden er fra en til to uker. Den har også dobbel sim, så da kan tur kameraten smekke inn sitt sim kort også og man kan velge å bruke begge sim-kortene samtidig. Ikke akkurat en smarttelefon,men ellers mange gode funksjoner. [Hidden Content]
 10. Billigste jeg har finni på Brynje: [Hidden Content]
 11. Je har vøri på Sagstusjøen i Årnes med kano! Prøvde forskjellige sluker,spinnere og en wobbler uten et eneste napp. Skylder på noe ugreie høy og lavtrykks-perioder for tiden jeg. Men turen var fin
 12. Fjorda er jo et veldig fint sted da.[Hidden Content] Du får også kjøpt eget kano kart over Fjorda. [Hidden Content]
 13. Noen som har vært innover Femundsmarka å kan gi en kjapp sitrap på is og føre? Smyger meg nok også den veien i begynnelsen av juni å det hadde vært veldig greit om isen hadde gått da.
 14. Hva med å drite i den pakklista å ta med teltet,soveposen og ei matpakke? bare for å prøve ei natt!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.