Gå til innhold
 • Bli medlem

Dybvik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. "Tupp" får du kjøpt på de fleste butikker som driver med fiskeutstyr. Vet ikke om det er toppringen som er knekt - eller om det er selve stangen? Om det er bare toppringen som er knekt er det en relativt enkel sak å fikse. Om du er mer uheldig og knekte hele stanga må du nok regnet med å tape litt effekt i fiskingen.
 2. Hei - se Tarpen til Hilleberg, den burde passe deg bra. Riktignok litt dyr. Påsan
 3. "En fottur i Tromsø amt ville være en meget lønnende avveksling, ikke minst for dem, som har sett nok av Jotunheimen og andre fjelltrakter i det sydlige Norge, og som føler seg sjenert av den stadig voksende mengde av turister og den alt for store sivilisasjonen som har trengt frem selv til de mest avsidesliggende strøk." Josef Caspari 1896
 4. Sommeren her oppe er 2 måneder med dårlig skiføre. - Men det er jo bare fint.
 5. Ikke stol på noen som forteller om sin favorittsluk=)
 6. Hei =) Vær obs på at det er svært få turisthytter i Nord-Norge som selger mat. (Heldigvis) Tror faktisk du ikke finner noen nord for trondheim (er noe usikker på dette utsagnet) Mvh Pål Chr
 7. Dybvik

  DNT amok

  Er det i det hele tatt nødvendlig med disse merkene?
 8. Dybvik

  Grensemarsjen

  Jeg var svært sivil da jeg gjorde det - men gikk vel med en slags blanding. 90 liter sekk og jervenduk=) Nå overnattet jeg ikke på grensestasjonene heller da. Dere får legge opp til å nå stranda på en lørdag så får dere litt selvskap=)
 9. Dybvik

  Grensemarsjen

  Hehe - mener selvsagt storskog=) ! Om det er en fast rute dere må gå for å få det godkjent har dere vel ikke så mye valg - jeg gikk i en ferie. Skogfoss er pingleenkel=)!
 10. Dybvik

  Grensemarsjen

  Tja - Det vanligste er vel å begynne ved treriksrøysa og gå mot grense jakobselv. Begynnelsen er stort sett myrete desverre - så ikke planlegg å gå volsomt langt første dagen. Ellers er svanvik fin å gå langs. Rundt skogfoss er det helvette - mye opp og ned og myr. Men fult levelig. Korpfjellområdet er myr igjen og grensejakobselv (fra grensemerke 354) er glimrende. Jeg gikk den på 6 dager. Mye kommer ann på om dere skal gå ved grensa eller i bakområdet. Ofte kan det være greit å gå der grensejegerne har sine stier. Der er det stort sett lagt opp til at det skal gås. Det jeg
 11. Ta men en pakke "lilleauren" 12 gram i både kobber og blank. Får du ikke fisk på dette er det bare å gi opp. Alle områdene du skal igjennom er full av fisk. (stort sett) ¨ Makk blir du bare plaget med da det sikkert er varmt og du skal gå langt. Flue er for bodøværinger (altså ubrukelig) Noe annet du bør tenke på er at det ofte kan være for kaldt i vannet tidlig juni for fiske. Ofte opplever jeg at fiskesesongen ikke starter før 15.juli eller senere. Spesielt på vidda. Men uansett, lykke til.
 12. Niks - dropp garnet. Kan heller gi deg noen gode fisketips i nord om du trenger det - om du riktignok vet hvor du skal gå da... Pål Chr
 13. Hei! Jeg har ikke stor og enorm peiling på dette, men tror B2 eller B3 er knallgode toppturski som det går ann å kombinere med bakkekjøring. Vær obs på at sportslager har "rossignol-dager", noe som betyr 50% rabatt. Har selv gått lenge å siklet på B3, men må farte rundt på mine slitne gamle ski noen sesonger til. Uansett, dette er ski du kommer til å bli fornøyd med.
 14. Hei! Jeg har kanskje hatt en av mine fineste turen på hardangervidda i Mai. Vi startet rundt 3.mai. Gikk riktignok andre veien (fra haukelisæter). Vi hadde sol og 20 grader hver dag, derfor ble det mye "slørpe" rundt klokken 14-15...Vi besluttet derfor å gå om natten og så lå vi på lyngflekker og sov om dagen=) Rett og slett nydelig! Vannene og isen var trygg, og om jeg ikke tar mye feil er det mer snø på vidda i år enn i fjor. På haukelisæter ble vi dømt nord og ned av "fjellfolket" der....men, som sagt, en fantastisk nydelig tur!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.