Gå til innhold
 • Bli medlem

Zetec

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Marmot Atom kan anbefales på det sterkeste av meg Lett, tar liten plass og kvaliteten er veldig god.
 2. Nix, det er ingen som har den inne som jeg har sjekka hos, alle må bestilles.. Får stikke ned på mandag og teste ut et par. Takker
 3. Jeg kommer ikke til å bestille den på nett, handler den i butikk. Liker bare å sjekke rundt for å se at jeg ikke blir lurt eller betaler overpris. Har fått pris på 5500 i butikk, regner med jeg ikke får bedre pris av noen andre. Men det er likevel bare å rope ut om noen vet om noen som får kjemperabatter på Ajungilak. Jeg bestiller på mandag
 4. Ingen som har denne posen inne så jeg får testet desverre. Jeg har en 180cm Marmot Atom Reg som jeg bruker på sommeren som passer bra, tror jeg skal ta sjansen på å bestille Ajungilaken i samme størrelse. Ser på sidene til Ajungilak at Reccomended retail price £ 450.00, noe som tilsvarer ca 4200kr. Her hjemme koster den villedende 6990,-. Hvordan i all verden kan de ta så mye mer enn f.eks i Storbritania? [Hidden Content]
 5. Har et par spm i forbindelse med vinterpose av dun. Jeg er 178cm høy, hvilken lengde skal jeg velge? Syntes 195 virker for langt, nesten 20cm lengre enn det jeg er. Hva er fordelene/bakdelene med å velge en lang pose? Kan velge mellon 180/195. Dette gjelder Ajungilak Altitude Winter.
 6. Takk takk, det var ca det jeg kom fram til også. Men jeg mener å huske at vi har brukt kun en plugg pr bardun.. 3 snorer på samme plugg. Vel, jeg tar med 40 så er jeg sikker.
 7. Driver og pakker og pluggene er borte. Har en drøss liggende, men de er tyngre, orker ikke ta med for mange på turen, tungt å bære. Kan noen telle over i posen og si hvor mange jeg trenger? Ser at det skal være 0.9kg, men det sier meg ikke mye. Er visst like mange til de andre Varanger også som jeg kan se av oversikten.. Hjeelp, vi drar om 8 timer...
 8. Jeg kunne godt tenke meg den linken, på vei til å bestille meg en nå. Hvilken transportmetode brukte du? Jetcarrier?
 9. Jeg lurer på å kjøpe en Marmot dunpose fra statene. Hva må jeg betale i toll/moms på en vare til la oss si $700 (3800NOK i dagens kurs)? ..og hvor mye må jeg regne med i porto? Koster vel ca 9 i Norge..
 10. ..og denne skal være like bra som en dunpose? Har alltid hatt dun, tror ikke jeg vil kjøpe noe annet..
 11. Hei! På vei til å bestille meg en slik. Noen som har innvendinger? Syntes -20 komfort og 2,2kg til ca 3 lapper høres ut som mye for pengene. Har en fjellduk jeg bruker i tillegg.
 12. ingen som bruker regnbukse?
 13. Takker for tipset, rendyrka regnbukse er det jeg skal ha. Har faktisk sett litt på den buksa, men syntes den var litt for dyr. Håper å få tips på en bukse fra 500-1000kr.
 14. Tja, komprimeringsmuligheter.. Man kan fint komprimere den ned til dagstur størrelse. Bare til å stramme inn 4 stropper. Har ikke vært et tema for meg egentlig da jeg bare drar på overnattingsturer med både sovepose, liggeunderlag og lavvo.
 15. Jeg skal he meg en regnbukse, ikke gamasjer eller lårings (hva nå enn det måtte være). Regnbukse, orntlig vanntett, slitesterk og ikke for tung. Flere tips, råd, anbefalinger av merke/type?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.