Gå til innhold
  • Bli medlem

Kontorstol

Aktiv medlem
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Kontorstol vant dagen sist 2. juni 2014

Kontorstol hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

102 Excellent

Om Kontorstol

  • Bursdag 06. juni 1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Fjellturer, terrengløping og fiske
  • Sted
    Sykkylven

Nylige profilbesøk

1 489 profilvisninger
  1. Får man en god foldekniv til 5-800kr?
  2. Noe sted der muligheten er god med haspel fra land? Tar gjerne båt til en av øyene om det er nødvendig 😁
  3. Jeg ser at det fortsatt ligger is på Trollvann, og antar derfor at de fleste vann fortsatt har noe is. Men er det noen tilgjengelige vann (maks en times gåtur fra nærmeste utfarsparkering) der fiske med sluk er mulig nå?
  4. Takk for svar! Packraft er noe jeg har sett på tidligere, og virker egentlig midt i blinken.
  5. Tror jeg går for Niak. Virker som et godt valg på alle punkter 🙂 Og så får jeg håpe på et tilbud i nærmeste fremtid. Prisen er ganske drøy..
  6. Takk for svar. Jeg har gått til fysio for opptrening i 15 måneder allerede 😊
  7. Hei! Jeg har fått problemer med et kne, og det blir nok ikke langtur med tung oppakning på en god stund (et par år kanskje), men jeg ønsker likevel å få tatt en tur på "vidda" i løpet av sommeren. Er det noen steder der jeg kan få følelsen (og fisken) uten å gå mer enn (maks) et par timer per dag? Jeg ser for meg en 3-4 dagers, gjerne med telting og fisking langs et par gode vann. På forhånd takk for tips!
  8. Takk for svar! Skal sjekke det ut Hva med Helsport Sarek Superlight 2+Camp?
  9. Hei! Jeg er 175 høy og har en hund i underkant av 20 kg. Jeg vil bære så lett som mulig, men samtidig føle meg trygg i regn og stiv kuling. Jeg vil kunne sitte oppreist i teltet og ligge uten å ha hunden på liggeunderlaget. Enan ser ut til å være på grensen, men vekten er fristende. Evt andre alternativer? På forhånd takk!
  10. Hei. Jeg skal på fjell- og fisketur på Sunnmøre om et par uker, og jeg blir ikke veldig overrasket om det kommer mye regn. Nå er det en stund siden jeg har brukt turklærne i skikkelig regnvær, og ønsker derfor å impregnere de på nytt for sikkerhets skyld. Er det noen impregnering som dere vil anbefale?
  11. Hei! Planlegger en 2-3 dagers tur i Reinheimen i løpet av sommeren om været blir bra. Men jeg lurer på hvordan det er med mobildekningen til netcom der?
  12. Jeg tenkte at utstyret fra Kelty fortjener sin egen tråd, men jeg tror jeg vil ha det med på en tur til først. Men hittil er jeg veldig positiv!
  13. Takk for mange likes og kommentarer! Det gjør det vel verdt tiden det tok å skrive rapporten!
  14. Jeg setter pris på kommentarene! Den neste turen er ikke planlagt enda, men det skal i hvert fall bli en tur i Reinheimen nasjonalpark i løpet av sommeren.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.