Gå til innhold
 • Bli medlem

Lilleulv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lilleulv

 • Bursdag 16. okt. 1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Her og der

Nylige profilbesøk

1 582 profilvisninger
 1. Lilleulv

  Lilleulv

 2. Kristian123: Gir den ønsket effekt? Og fleece er supersyntetisk:)
 3. Det var det jeg tenkte. Altså silkepose ol. Sea to summit sin lakenpose som heter Reactor hevder å heve tempraturen 14+.
 4. Berghaus Crusader 90+20L [Hidden Content] God sekk til en ok peng.
 5. Jeg har en Ajungilak Kompakt 3 sesongs pose jeg bruker flittig. Men den duger nok ikke vinterstid. Derfor lurte jeg på om Sea To Summit Reactor lakenpose i soveposen kunne gjøre dette til en brukbar vinterpose og. Noen som har prøvd?
 6. Jetboil ol. skal ha større effekt, Dvs. mindre gassforbruk. Jeg var på 12 dagers tur tidligere i sommer, da brukte jeg dette oppsettet. Kokte vann på morran til 2.stk frokoster og kaffi. 2.stk middag pr. dag. Med det forbruket over den perioden brukte jeg to stk. 230g gassflasker.
 7. Med denne vindskjermen: Brenner, gass og vindskjerm putter jeg oppi denna: Da har tom. plass til en sammenleggbar skje, brettbar snyltekopp og en svamp til vasking av kjele. Liten plass og superlett.
 8. Lilleulv

  Maja

  Min hund Maja.
 9. [Hidden Content] Ka du trur? 8mm, litt i minste laget til vinterbruk, eller?
 10. Her er min Maja. Blanding av finsk Støver og grå Elghund. Snill og glad med god snute.
 11. Har et Exped Auriga selv og er knallfornøyd. Fin plass til to stk. med oppakning og bikkje i fotenden. Det jeg liker best med det er at det virker skikkelig solid, har smarte løsninger ang. repkit. plugger osv. To innganger med (små) fortelt og god takhøyde. OG det er selvståendes, noe som er supert på fjellet eller ved kysten. Det er og god avstand til innerduk og ytterduk, selv ved mye nedbør og vind. Eneste jeg ikke liker ved teltet er pakkposen. Så den skifta jeg ut med en vanntett pakkpose med innstramminger på siden og, noe som reduserte volumet betraktlig. Jeg har det med hel inner
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.