Gå til innhold
 • Bli medlem

tg_ran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tg_ran

 • Bursdag 07. aug. 1978

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg kjøpte storfjorden xt som vinterpose sist vinter. Har 10 liggedøgn i posen. Dette synes jeg er en god og varm vinterpose. I pakkposen blir den ganske stor så evt tar stor plass i sekk hvis du ikke bruker pulk. Jeg bruker et bamseunderlag og synmat 7 under posen. Hadde -25 blå på det meste og var varm og god i posen hele natten. Har ikke ligget i andre posen men tror ikke forskjellen er veldig stor på disse posene. Er en robust, varm kvalitetspose fra helsport som ikke koste skjorta.
 2. Hei Jeg har åsnes storetind og bruker voile switchback binding, [Hidden Content] Skoene jeg valgte er Crispi svartisen [Hidden Content] Dette er jeg godt fornøyd med. Blindingen er ganske stiv i nedkjøringen og man får strammet godt rundt anklene med skoene så blir det ganske stødig på nedkjøring. Du kan eventuelt vurdere ren plastikksko 75mm f.eks T2 eco [Hidden Content] når du skal gå toppturer.
 3. Hei. Jeg har erfaring med Tubbs Mountaineer. Dette er er meget robust,kraftig truge som har stor brukervennlighet. Har brukt mine i 1 sesong og er veldig fornøyd. Skikkelig gode stegjern og føler jeg har et veldig godt grep med dem. God hælløfter hvis du skal gå bratt. Enkel å feste og løsne fra beina, God å gå med. ANBEFALES.
 4. Jeg mener definitivt det er verdt prisen. Bruker også norrøna falketind gore tex buksen. Disse kan ikke sammenlignes når det gjelder robusthet, kvalitet og slitestyrke. Ville nok valgt den største str, så du har mulighet til ull under på vinterstid. Er det butikker i nærheten som fører buksen så kan du stikke å prøve den.
 5. Har denne selv og er veldig fornøyd både med pris, kvalitet og komfort. Finnes i flere fasonger så greit å finne riktig pose. Anbefales [Hidden Content]
 6. Hei. Jeg vil varmt anbefale deg arcteryx theta sv bib. Jeg har nå hatt herremodellen i 6 mnd og aldri vært mer fornøyd med ei fjellbukse. Dette er buksen du stoler på i alle årstidene. Godt med ventilering og føles veldig robust. [Hidden Content]
 7. Jeg bruker exped sine pakkposer og er fornøyd både med kvaliteten og bruken med dem. Har litt forskjellige størrelser og greit når de har forskjellige farger, Bruker mest S (5L) og M (8L) når jeg er på tur. Anbefales.
 8. Hei. Noen som vet om crispi svartisen gtx 75mm sko er kompatibel med å bruke voile switchback telemarksbinding. Eller må man bruke plastsko til denne bindingen. Har tenkt å sette den på åsnes storetind for topptur/telemarkski og samtidig en ski jeg kan gå langturer med
 9. Tusen takk for mange gode innspill og svar. Må utsette kjøp av turpulk og heller bruke pengene på en barnepulk. Det kommer en førstefødt og turpulken hadde dårlig "wife acceptance factor". Tatt hormoner og svangerskap i betraktning så blir det barnepulk.
 10. Hei. Skal investere i pulk denne sesongen. Ser fjellpulken som mest aktelt med stivt drag. Usikker om jeg skal velge 118 eller 144 Vil bli brukt som solopulk opp mot maks ukestur. Det jeg pakker i pulken er Nallo 2 helsport raudfjorden exped down spade omnifuel med 3 liter bensin proviant klær Noen som har fjellpulken 118 ? erfaringer.
 11. Hei Et telt jeg vil anbefale er Helsport Fjellheimen. Dette synes jeg er et godt telt til bruk i fjellheimen. Har brukt det siste 2 årene og er veldig fornøyd. Teltet er romslig og med god plass til 2 personer på tur. Synes det også er veldig vindstabilt. Kan sjekke ut denne: [Hidden Content] Lykke til med jakten på nytt telt.
 12. tg_ran

  Budal-Kvikne

  Tusen takk for god info
 13. tg_ran

  Budal-Kvikne

  Hei Er det noen her på forumet som har gått fra Budal over til Kvikne? Har tenkt å gå opp fra Hiåvollan i Budal. Turen blir gjort i august. Har beregnet 3 dager. Noen som veit om det er åpne buer hele veien frem til Kvikne eller om telt må medbringes.
 14. tg_ran

  Rondane

  Tusen takk for informativt svar Turen gjennomføres første uken i aug. Siden kjæresten skal bli med så betyr det endel ekstra vekt i sekken for hyggen og komforten sin del. Hun begynner å bite på "friluftslivagnet" Hvilke av de dalene er det best å slå opp teltet? Er det mulig å gå immellom uten topptur?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.