Gå til innhold

j0lsrud

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om j0lsrud

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Tromsø
 1. Som mindviruz nevner er det iallfall helt avgjørende at området du skal teipe er vasket og helt rent om det skal være håp for at teipen skal sitte.
 2. Den er kun beregnt for det settet. Den har en klips som du dytter ned i hullet der rødspritbrenneren skal stå.
 3. j0lsrud

  App uten kart

  Etter et søk på find GPS coordinates eller GPS coordinates i app store får man mange treff. Noen av Appsene er kanskje enda enklere enn den jeg nevnte. Mange av dem er også gratis, og da kan du jo teste dem ut.
 4. j0lsrud

  App uten kart

  Motionx-GPS lar deg gjøre det. Det er utgangspunktet en app for tracking av ruter når du går/sykler etc, men du kan fint bruke den til kun å lese av posisjon under "my position". Du kan også velge om du vil programmet skal laste inn kart eller ikke.
 5. De opererer med et begrep +/- 10% på Helsport.no. Ifølge sida veier fjellheimen 2,9 kg. Vekt på plugger står oppført med 0,2 kg. Inngår disse da ikke i den vekta på 2,9 kg?
 6. Mitt nye fjellheimen 3 camp viser 3,3 kg på kjøkkenvekta.
 7. Skal du alene på tur? Jeg vet om en som flyr i karasjok, men han har kun plass til en person i flyet. Alternativt er det en Danielsen i Lakselv som flyr helikopter. Ryktet sier at han skal være "rimelig". Edit: Skylaks Fishing heter det selskapet i Lakselv. Du finner dem på facebook. Roger Danielsen heter piloten.
 8. Jysk har også en som er dobbelt så tykk (1,2 cm). Jeg mener å huske at vekta er rundt 300 gr.
 9. Da er utstyr kjøpt inn på en lokal sjappe. Valget falt på Beastmaster 5-delt 240/270 L og en Shimano exage 1000FC samt fireline. Jeg valgte å bruke litt ekstra penger på snelle etter mange gode råd her
 10. Husker du når på sommeren dere gikk denne turen?
 11. Takk for svar. Jeg har ikke fisket noe særlig siden jeg var en liten guttunge. Jeg ser nå at skittfiske kjører "supertilbud" på pakka jeg er ute etter http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Fiskesett/Haspelsett/BeastMaster-STC-6-7-3-14gr-Avocet-1000-Supertilbud-130980-p0000062348.aspx. Problemet er vel at stanga de inkluderer blir litt kort. Jeg tror det følger snøre med i denne prisen også, men det oppgis ikke hvilken.
 12. Som overskriften nevner er jeg på jakt etter fiskesett. Bruksområde blir stort sett fiskevann i Troms og Finnmark. Etter å ha lest en del tråder her virker det som beastmaster er et godt valg. Mitchell Avocet Gold virker også å være et solid valg. Foreløpig sikler jeg etter disse to: http://www.skittfisk...0000049510.aspx http://www.skittfisk...0000060478.aspx Vil disse to fungere bra i lag? Er prisen hos skittfiske god? Jeg er noe usikker vedrørende valg av ML eller L samt valget av lengde. Noen innspill til dette? Hvilket snøre bør jeg velge? Berkley fireline crystal? Sufix 832? Jeg ser disse kommer i flere farger. Hvilken innvirkning vil dette ha? På forhånd takk for alle bidrag
 13. Du har en fantastisk blogg. Det er en fryd å lese!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.