Gå til innhold
 • Bli medlem

Hawkeye

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hawkeye

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har kjøpt meg fjellskistaver på Oslo Sportslager ( Swix mountain extreme). Det er sånne med langt korkhåndtak, for å kunne variere grepet og få forskjellig lengde på stavene. Oslo Sportslager: " Vi anbefaler at fjellskistaver skal være litt kortere enn "racing" langrensstaver. De blir da behageligere å gå med. Kortere staver gjør også at man ikke blir så kald på hendene. Rekker de opp til under armhulen er de passe." Jeg har prøvd dem nå og synes de er litt for korte, særlig ved traversering og litt dyp snø. Noen som har synspunkter, evt erfaringer med disse? Allan.
 2. Jeg har TLT speed, og er veldig fornøyd. Bra å ha to nivåer på løfteren. Hvis du er litt nevenyttig skulle du vel greie å sette dem på selv, hvis ikke er UTE butikken behjelpelig med sånnt. Butikken ligger i Kjøpmannsgata 10, like ved gamle bybro. Allan
 3. Takk skal du ha Rødtopp... Det må prøves neste helg.
 4. Har sett på Charlet Moser M10. Kjekt å kunne bytte front taggene når de blir slitte etter mix klattring. Eller må man velge et Petzl produkt?
 5. Rødtopp..... Har en samboer som klager hver gang hun må ut i grålysningen... Hva slags vannflaske er det du bruker toppen på? Vanlige halvliters flasker fra Imsdal?
 6. ...side. Får veldig lyst til en tur til Tromsø området for litt deilig vår slush.... Allan
 7. Var inne på sportnett i dag og kjøpte meg nansen/ riva 3/ varg skavl, etter å ha lest diverse utstyrsdiskusjoner om emnet her inne på fjellforum. Drar på fjellet med pulk og telt i morra. Skal bli artig å se hvordan skia funker. Allan
 8. ja, da kom kravet for moms/toll/gebyr. Det kom på ca 600 kr. Men fremdeles fikk jeg meg en super jakke til en god pris synes jeg....totalt c 3700 kr.
 9. Jeg prøvde dem på isklatring, og holdt på å få forfrysning i fingrene. Brukte dem uten noe annet på utsiden, og det var kaaaaaldt!! Kansje med noe annet på utsiden hadde hjulpet, men da blir det for dårlig kontakt med øksene. Har kjøpt neoprenhansker...håper det blir varmere. Allan..
 10. Prøver å sette inn et par bilder fra Trollveggen jeg tok i går... Supert vær på vei fra Molde til Oslo. Allan..
 11. Supert...thanx. Allan..
 12. Hmmm... Jeg har prøvd å legge inn noen bilder jeg har tatt, men skjønner ikke hvordan jeg får dem ned til 400kb for å legge dem inn her. Og jeg som trodde jeg hadde peiling på pc..... Kan noen gi meg noen tips? Allan...
 13. Har ikke regnet med toll+ moms. Måtte ikke betale noe ved levering. Vet ikke om jeg får noe krav om det senere. Moosejaw hadde satt 201 usd på følgepapirene, så det blir isåfall det jeg må betale avgifter på. Skal si fra om det dukker opp noe krav i posten i løpet av de nærmeste dagene.... Allan..
 14. Har hatt Isogaisa, og var ikke fornøyd. Masse fukt på innsiden...lang tid å tørke. Dårlig passform. Stiv. Jeg har akkurat fått min nye Arcteryx Alpha SV jakke fra USA. Den slipper fuktigheten ut mye bedre enn isogaisaen, og jeg er meget fornøyd. Stor hette som går fint utenpå hjelmen, og den er lett og ledig i passformen. Den koster 4999 på Sportsnett.no. Jeg betalte 3100 ( 462 USD) levert på døra hjemme. Det tok 3 dager fra de sendte den. Gå inn på moosejaw.com, og bruk WHALE som discount kode ( Da får du ca 15 % på det du bestiller). Kjempebra nettsted som har alt mulig snacks du kan te
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.