Gå til innhold
 • Bli medlem

sonja89

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sonja89

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ble en ny sovepose,Helsport huldreheimen, takket være feilprising på coop obs Lade.
 2. skal en tur til området rundt Finse og Geiterygghytta til neste uke og lurer på om noen har vært der den siste uke som vet hvordan ski og snø forholdene er der nå? hørte at det var ny kulderekord der på påskeakten -33 grader.
 3. jeg skal på hytte til hytte tur i fjellet nå og har en 65L sekk fra bergans, den er full! jeg har kun med det nødvendige, men da har jeg kun liggeunderlag på utsiden og soveposen oppi ettersom dette gir bedre komfort når du skal gå mellom 1-2 mil her dag på ski. husk jo større sekk du kjøper jo flere ting har man en tendens til å ta med seg.
 4. skal en tur til Finse etter påske håper på supert vær. Mest sannsynlig skal jeg ikke gå Josten før til neste år, det ble litt liten tid i år.
 5. Takk for mange bra svar. Jeg endte opp med 75mm binding og crispi sydpolen støvler, jeg fikke en fin pris på dette kontra BC binding og støvel. Jeg skal jo også bære fullpakket vintersekk for 5-10 dager og syns det var mest fornuftig med 75mm.
 6. Jeg skulle nylig montere et par åsnes skifeller som jeg fikk i gave, men møtte et par problemer. fellene har både feste bak og forran. på feste forran er det en gummistrikk som tres ned på skien og et "tau/tråd" feste til tuppen på skien. Jeg fulgte bruksanvisnigen og festet fellene bakfra og fram, dette gikk fint. Problemet er at skituppen er spiss og den tråd-tingen som skal festes på tuppen kommer til å skli av når jeg skal gå! Ved å ikke bruke tråden og bare feste fellen med gummistrikke (som fellen er festet i forran) får jeg ikke fellen av skia!!! Jeg får de ikke av bakfra for der
 7. tror kanskje dere kan få noen tips på Kaasin.no (gå på tips) der kan dere få en del tips.
 8. oslosportslager (både nett og butikk) har det meste av fjellski og vinterutstyr, både e99 og e109.
 9. Hvordan skjærer man de til da, eks tapet kniv? 0.5cm på hver side fra kanten?
 10. ja det stemmer, jeg har også kjøpt telemarkski, disse vil bli brukt til topptur. men jeg vet ikke hvordan terrenget er rundt Finse og Josten, i tillegg har jeg fått et godt tilbud på 75mm sko og binding noe som er viktig når du er student!
 11. Jeg har fischer E99 fjellski, men er i tvil ifh. til binding og sko, BC eller 75mm. Har prøvd crispi sydpolen (75mm) og denne satt bra. Jeg skal blant annet gå jostedalsbreen på langs og hytte til hytte tur ved Finse og gjeterygghtta etter påske. Jeg vet ikke helt hvordan det er der med skispor eller om det blir mye vandring utenfor, noen som har noen tips?blir til at jeg skal gå med stor sekk på begge turene. Jeg har også 60mm feller til disse skiene, er de for brede burde jeg kappe de til?
 12. hva med 100mm Montana, har lest at disse er bra. hvor får man kjøpt de og hvor mye koster de?
 13. Hei. Har nettopp kjøpt meg nye telemarkski som jeg skal bruke både til topptur og bakke-kjøring. Kjøpte et par Rossignol bandit B78 etter mye om og men, er veldig fornøyd med disse Jeg trenger nå feller til disse skiene, målene er 116(forran).78(midten).110(bak) (116.78.110). Jeg har sett på de på oslosportslager, men er litt usikker på merke og hvilken bredde jeg skal velge. har ikke noe særlig erfaring med dette fra før. Noen forslag?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.