Gå til innhold
Stinger82

Fjellfrøsvatnet i Indre-Troms.

Anbefalte innlegg

Noen som har kjennskap til dette vannet? Hvordan er fisken? Hvor er det bra og slå leir? Ser ut som et rimelig stort vann på kartet (over 3km langt)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har fisket med garn der i forbindelse med feltkurs til studiene mine i høst. Det var for det meste liten fisk, både ørret og røye. Av flere hundre fisk i garnet var det bare en røye som var på kilos-størrelse.

Det finnes langt bedre vann på fjellet i Indre Troms, men da må du gjerne gå et stykke fra veien da. Desto mer avsidesliggende jo bedre :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmm, har sett litt på Rostavann og Anjavann, men syns det blir litt lagt å gå bare for en helg når jeg skal ha en jente uten turerfaring med. Lurer litt på andorvatnet som ligger ca 3km nord for fjellfrøsvatn, erfaringer derfra? Tas såfall i mot med stor takk :wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis du mener lille Rostavann, som ligger like ved veien inn i til Rostadalen, så tror jeg at det er et bedre vann enn fjellfrøsvatn, men har aldri fisket der. I Store rosta som ligger langt opp på fjellet skal fisket visst være bra, men det er et digert vann så det kan være vanskelig å få tak i fisken.

Anjavann er vist bare oppskryt, det er nedfisket p.g.a. skuterløypa som slutter like ved, og vannet er ivrig brukt av svenske samer som fisker med garn og kjører skuter på vannet fra hull til hull midt i nasjonalparken!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.