Gå til innhold
 • Bli medlem

Stinger82

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei. Lurer på om det er noen som har erfaringer med denne modellen? [Hidden Content] Veil pris er 6000 men skulle få den på 4000 kr. Står mellom den og Fjelllreven kodiak parkas [Hidden Content]
 2. Heisann. Skulle hatt tips til stegjern for å ha i sekken dersom jeg må over små partier med skare/is når jeg er på jakt etter fjellrypa. Ser for meg noen lette jern som er lette å ta av og på fjellstøvelen. Noen tips?
 3. Heisann. Har kjøpt trollveggen pro shell buksa og der kan snøskjørtet festes som gamasjer. Da er bare spørsmålet hvor finner jeg slike strikk med krok eller hva som brukes?
 4. Har bestillt lundhags syncro high nå så håper jeg blir fornøyd med de. Når det kommer til bukse venter jeg ett par dager da en ny intersport-butikk har åpningssalg her i byen, så håper å gjøre meg ett kupp der Takker for svar så langt=)
 5. Glemte å skrive hva det skulle brukes til ja Både buksen og skoen blir brukt hele året til alt fra søndagsturer i lysløypen til jakt i bratte fjell
 6. Hei. Tiden er inne for investering av ei skikkelig bukse. Har sett litt på trollveggen pro shell, men er usikker. Erfaringer fra lignende bukser? Skal også ha meg nye fjellstøvler. Der har jeg sett på lundhags syncro high, men det er ingen butikker her i byen som har den så får ikke prøvd den på først :/ Kan jo benytte meg av angreretten om de ikke passer foten min. Ser mange sier at disse støvlene krymper en størrelse, er det enda slik?
 7. Har lest litt rundt om dette vannet, og ser at det går en sti på ca 30 km, fra lille rostavatn. Går det greit og gå denne på en dag? Hvordan er fiske der oppe? Er det bare røye? Kom gjerne meg erfaringer:)
 8. Hmm, har sett litt på Rostavann og Anjavann, men syns det blir litt lagt å gå bare for en helg når jeg skal ha en jente uten turerfaring med. Lurer litt på andorvatnet som ligger ca 3km nord for fjellfrøsvatn, erfaringer derfra? Tas såfall i mot med stor takk
 9. Noen som har kjennskap til dette vannet? Hvordan er fisken? Hvor er det bra og slå leir? Ser ut som et rimelig stort vann på kartet (over 3km langt)
 10. Hei. Nå har jeg lenge lovet madammen at jeg skal ta henne med på fisketur, så nå får jeg vel stå for mine ord. Eneste problemet er at jeg ikke vet helt for vi skal dra, og det er her dere kommer inn. Vi bor i Tromsø, og kan greit kjøre 2 timer å gå i 2-3 timer for å komme til fiskevannet (med teltmuligeter rundt) Det skal fiskes med sluk og mark. Noen som har noen ideèr for hvor vi kan dra? Må være en plass med muligheter for stor fisk:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.