Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, 

 

Går det å fryse tørket mat som er pakket i ziplock en stund før man skal ut og så ta det med fra fryseren og ut på 5 dagers tur? Jeg er bekymret for kondens og at frysingen skal introdusere fuktighet i tørrvarene? Det jeg tørker er div middagsretter med kjøtt/ris/grønnsaker ol. 

Lurer også på om man kan fryse tørket mat som er vakumpakket  og så ta det med ut? Ser for meg at det er mindre risiko for kondens/fukt når det er vakumpakket? 

 

 

Annonse
Skrevet

Jeg har tørka både kjøtt og frukt i dehydratorn min og fryst det ned i både zip og vakum.
Det er så lite fuktighet igjen i varene at kondens ikke er noe stort problem føler jeg :)
Men vakumpakking er å foretrekke :)

 

  • Liker 2
  • Takk 1
Skrevet
3 timer siden, tubbs skrev:

Jeg har tørka både kjøtt og frukt i dehydratorn min og fryst det ned i både zip og vakum.
Det er så lite fuktighet igjen i varene at kondens ikke er noe stort problem føler jeg :)
Men vakumpakking er å foretrekke :)

 

+ 1

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.