Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Til rypemiddag ute i felten er det veldig godt med rosenkål, men de tar mye plass. Er det noen som har forsøkt å tørke rosenkål? Bør jeg da evnt. koke de før jeg tørker de?

Går det også ann å tørke saus? Altså, lage en god vitsaus hjemme, for så å tørke denne og/eller på annen måte lage "tørrposesaus" som man igjen kan koke opp med vann/vikingmelk ute i felten?

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.