Jump to content

Johanhus

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Johanhus's Achievements

 1. Tenkte å lage ein tråd om GPS-fester, men var ein del tips her. Har akkurat kassert ein Garmin 60csx. Den hadde ein grei "krok" å hekte den i, på ryggsekkreima. No vart det 62s. Synes karabinkroken som følger med er lite praktisk. LInken til GPS24 er der enno, det "stativet" fristar til skitur. Kan ellers nemne at eg har brukt ein slik ei periode. http://utstyrskontroll.no/products/nokkelholder-m-karabiner Funkar fint viss gps har feste i "underkant". - Men burde vel ha ekstra sikring, og tvilar litt på jojo når det frys i tråden.. Ein kamerat laga eit "gps-kogger" som han slapp gps oppi, med sikkerheitsreim. Også aktuelt. - Andre tips?
 2. Ikkje noko must nei. Men greitt å ha innimellom. f.eks sist vinter, med masse skare første tida. - Tyngre å gå med enn fellar, glien blir vekk. ATK sine funkar bedre enn Dynafit. Viss du har med stegjern er det gjerne like greitt å ta skia på ryggen. 10 cm vil funke på begge, men i sidehelling er det nok best med "tettsittande".
 3. Fristande sak, men må sjekke meir. - Trur den køyrer Topo-karta, ettersom dei er del av inntektsgrunnlaget for Garmin. Android og Google Apps må gi mange muligheiter, f.eks "Norgeskart" og andre gratiskart med høg oppløysing. Men uten mobil-funksjon er vel ikkje slikt tilgjengelig likevel. Ser ein kan bruke "egendefinerte" kart også. - Tru om den fungerer bra med hanskar..?
 4. Her på Sunnmøre er det snømangel i fjellet, skiabsistensen herjar. Virkar som det er bedre lengre sør på vestlandet. - Har nokon peiling på skiforholda i Stryn, ved Josten og deromkring?
 5. Storskredfjellet ved Oppstryn. Kjempefin November-tur.
 6. Johanhus

  Johanhus

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy