Gå til innhold
 • Bli medlem

Mixmaster

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nå er i det minste alle vann i Nordmarka isfrie. God tur
 2. Jeg hadde samme problemet med min Primus Omnifuel i påsken. Viste seg å være en tørr lærpakning i pumpa og dermed for lite trykk på bensinen.
 3. Gikk strålende på smale Kollen Steel. Eneste problemet kom da jeg tråkket istykker bakerste halvdel av bindingen i en bratt motbakke med pulken på slep, gjorde ikke stort til eller fra dette.
 4. Er gjerne bare et stort, fleksibel innerrom i hovedrommet i sekken. Der får man plass til nesten hva det skulle være av drikkeposer. Er gjerne større plass der enn i dedikerte drikkebagsekker.
 5. Sweet, da pakker jeg pulken og forbereder meg på en herlig fjellpåske!
 6. Gjelder svaret selv ved siste dagers og de kommende dagenes varme vær? Frykter både å gå i gjennom, til tross for at vi skal følge kvistinga over vidda, men også lommebokas tomhet om jeg må kjøpe nytt utstyr før turen
 7. Var visst 1,7 meter snø på Litlos, ingen fare for at det forsvinner i løpet av påsken, men.... jeg er litt bekymra for planene mine om å gå med "normale" langrennski, ca 5 cm brede. Blir det for smalt mon tro?
 8. Ser vel, ut i fra artikkelen, ut til at mannen har falt ut i et åpent vann etter å ha sklidd. Det er altså ikke isen som har vært usikker. Dog står det også at det er mye overvann i området.
 9. Hvor lett er det å pumpe for mye trykk i en fuelflaske med bensin? Bør jeg være varsom med å pumpe eller kan man pumpe inntil man merker betydelig økt motstand?
 10. Kan se ut som det lett blir lange dager vi har i vente, med andre ord... spesielt nå som jeg har klart å bli syk. Får vel bare legge ut om morgenen og se når vi kommer frem utpå dagen en gang. Er det fint vær og man har nok mat er det jo bare kos at det tar litt tid. ...men så var det det været da
 11. Har noen en idé om hvor lang tid man benytter mellom de ulike hyttene på ikke helt perfekt føre og med pulk. Vi er vant til å gå i fjellet, men blir nok mer labbing enn å fyke over viddene. Vi har med telt og har tenkt til å basere oss på å bo i dette, så er ikke avhengige av å stoppe ved hyttene. Kan altså tilpasse dagsetappene noe uavhengig av hvor hyttene ligger. Har forøvrig tenkt å følge kvistede ruter. Tiltenkt (superklassisk) påskerute: Finse - Krækkja - Stigstuv - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter Legger opp til å gå på 5 dager, med avgang 12:30 fø
 12. Noen som har oppdaterte føreforhold for vidda? I fjellene lenger øst forsvant skiføret i varmen nå i helga. Frykter for påsketuren fra Finse til Haukeliseter
 13. Høres bra ut. Takk for tips
 14. Jeg skal telte noen netter utendørs i påsken og har gått til innkjøp av en Primus Omnifuel. Om jeg skal benytte brenneren til å varme opp teltet i tillegg til å lage mat: 1. Kan jeg da benytte miljøbensin? (leste i et eldgammelt friluftsmagasin at dette kunne man ikke grunnet avgasser, men parafin fungerte derimot meget bra) 2. Hvor mye bensin må jeg ta med på turen? 5 netter, to mennesker, alle netter i telt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.