Gå til innhold
 • Bli medlem

slacker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om slacker

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skien

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. slacker

  slacker

 2. Hvis en vil handle i usa kan en f.eks bruke [Hidden Content] Jeg har brukt de,handlet på moosejaw.com På varer som ikke skulle ut av landet. Var forresten en WM sovepose.Fungerte smertefritt.
 3. Usikker på valpepelsen jeg også. Håper ikke frøken graver seg ned siden hun skal ligge inne i teltet. Blir kjedelig å kjøpe nytt innertelt i hytt og pine . Får vurdere vinterpose, så kan dyret få duken.
 4. Så jo kjekk ut å ha med på tur, er vel egentlig bare ett kaffefilter. [Hidden Content]
 5. Hmmm. Det jeg mente var ikke extreme jervenduk, Jerrvenduk hunter med Primaloft 60 g/m2.
 6. Noen som har erfaring med 3 sesong pose og jervenduk. Har en Mountain Equipment dreamcatcher 650 ,comfortlimit -6 og jervenduk hunter ikke thermo. Liggeunderlag synmat og bamse. Vil det holde ned til -15 eller bør jeg invistere i en vinterpose. Har en newfoundlender valp som jeg tenkte å ha med,den vil da være 5-6 mnd. Tenkte at det kanskje holder med ett bamse underlag til henne og kanskje noe over, men usikker. Noen som har noe mening om dette. Skal ligge i telt.
 7. Min kommende turvenn , 11 uker gammel
 8. Kjøpt meg Hilleberg nallo 3 gt pga anskaffelse av hund(newfoundlender) det gamle msr hubba hubba blir for lite og skal selges
 9. Ser ut som om det blir en nuffe om noen uker. Tror teltet må utvides etterhvert. [Hidden Content]
 10. Har ME Dreamcatcher 650 som er nydelig pose ,kan brettes ut som dyne også.Glidelås helt ned og rundt beina.Posen er en smule tung. WM Alpenlite er den som somregel er med på tur pga vekt. Begge posene er jeg fornøyd med. Sovekomfort vinnner Dreamcatcher elegant. Alpenlite er også god. Begge anbefales.
 11. Denne er jeg fornøyd med Holmeslet Shelterhttp://www.holmeslet.no/
 12. Jeg kjøpte meg en igloo fra Ajungilak på 180 den syns jeg var alt for kort, beina presset i bånn og hode i toppen jeg er ca 173cm. Mountain Equipment Dreamcatcher som jeg kjøpte på 185cm er god og romslig. Du får det du betaler for. Jeg angere ikke på jeg la litt ekstra penger i posen Butikker i oslo. [Hidden Content] [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.