Gå til innhold
 • Bli medlem

Rams

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Et annet alternativ. Det er en godt skjult funksjon på norgeskart.no, jeg har hvertfall aldri funnet den omtalt: Dersom man bare vil ha et jpg-bilde av sporet sitt på kartene til statens kartverk, så går det også ann å laste opp en GPX-fil på norgeskart.no. Du velger tegneverktøyet over kartet, og i menyen på høyre side, kan du velge "Les GPX". Litt mer primitivt, men kanskje enklere om man bare vil ha bildet av sporet sitt på et kart
 2. Rams

  Montere bindinger

  Skal flytte hælklossen på et par bindinger. Regner med at jeg må bore nytt hull / nye hull. Hva gjør jeg med de gamle? Sportsbutikkene plugger hullene, kan jeg gjøre dette selv? evt hvordan og med hva?
 3. Ingen som har vært i Breheimen?
 4. Lurer på å gå fra Nørdstedalseter til Arentzbu og videre til Vigdalstøl og ned til Gaupne i Påska (om ikke været slår seg vrangt og skredfaren ikke blir for overhengende). Har noen erfaringer fra dette området vinterstid? Spesielt lurer jeg på om noen har erfaring med å gå over Harbardsbreen fra Nørdstedalsseter til Arentzbu. Har lest en del rutebeskrivelser i den gamle boken "På ski i fjellet". Ellers er det lite info å finne på nettet. Jeg ser at breføreren til DNT fjellsport nevner et Sprekkparti nederst på Harbardsbreen (Steindalsbreen).
 5. Har en marmot 3-sesongs dunsovepose. Da jeg kjøpte den for to år siden var den varm som bare pokker. Måtte åpne glidlåsen for å få sove osv. Nå er den ikke like varm. Fryser hvis gradestokken vipper under null. Det er akkurat som om posen "blåser" seg mindre opp. Har alltid vært nøye med å tørke posen og ikke oppbevare den i kompresjonstrekket. Hva kan jeg gjøre?
 6. Jeg har sjekka snøkartene, men vet ikke helt om jeg stoler på dem...
 7. Noen som vet om steder med skiføre? Hva med områdene vest for Finse?
 8. Dunsovepose med vanntett ytterstoff - blir ikke det sinnsykt klamt inni??
 9. Noen som har vært på Glittertind i det siste? Hvordan er forholdene der?
 10. Er det noe snø igjen til Himmelspretten i Sør-Norge? Evt hvor?
 11. Hvor er det greit å plassere en bil for å gå inn til Glitterheim? Altså, hva er best utgangspunkt for turen? (Både før og etter at veien over Valdresflya har åpnet) vært litt for lite i Jotunheimen...
 12. Noen som har gått på ski fra Glitterheim til Glittertind i mai eller juni? Hva er den beste ruta? Hvor lang tid tar det? Hvordan er det med tanke på evt rasfare og bresprekker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.