Gå til innhold
  • Bli medlem

hdh80

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om hdh80

  1. Har en nørrøna bæremeis, http://www.xxl.no/ryggsekk-bag/ryggsekk/tursekker/barnemeis-norroena-1049832?searchWord=b%c3%a6remeis, som jeg har brukt til tre barn. En fordel synes jeg, at man kan stramme remmene på sidene av barnet, slik at vekta kommer nærmest mulig kroppen til bæreren. Pass på å ikke stram for hardt. Ellers så er det plass til bleier, flaske mv. i rommet bak. Stort nok til korte turer. Ulempe: Ikke egnet for de med lang rygg. Skulderstroppene blir rett og slett for korte. Jeg er 186, og noe lang i ryggen. Når børa blir over tyve kilo er ikke dette noe særlig å ha på ryggen. Polstringa på hoftebeltet kunne også ha vært ført lengre mot midten forran. Alt i alt et ganske greit produkt. Ingen stæsj som kalesje og regntrekk. Regner det har ungen på seg regnklær uansett.
  2. Stemmer det, "trekanten" blir ikke kvistet før det nærmer seg påske. Har selv vært noen runder i utkanten av Trollheimen (nordre del). Der er det om ikke alt for hardt, så er det ikke noe trivelig skiføre. Skikkelig polert skare med noen få partier med fokksnø.
  3. Prøvde også programmet snooze bruker, Faststone capture. Har ikke like mange fancye funksjoner som snagit, men bildene ser ut som de blir bedre. Faststone koster tyve dollar, og for snagit krever de femti pund. Begge program har tredve dagers "prøvetid". Faststone anbefales pga prisen. For meg ble pdf-readeren litt tungvint. Har ikke så mye datakunnskaper, så det blir mye frem og tilbake med denne. Mange takk for hjelpende svar!!
  4. Er på utkikk etter nytt telt til fire. Har lest de fleste tråder om kvalitetstelt, bla fjelleheimen, men budsjettet er noe stramt etter en aktiv sommer. Har sett litt på Bergans tunneltelt, compact og-light. Eneste erfaring jeg har er med mitt 20-25 år gml "Bergans Tunnel Dobbel". Der trer man stengene inn i innerteltet, og ytterteltet er festet til innterteltet med en trykknappløsning. For å forhindre at dukene blir liggende "limt" til hverandre er om teltet settes på absolutt flat mark og bardunene blir strammet maks. Spørsmålet er om noen vet om dette er tilfellet på nye telt fra Bergans. Dvs om systemet er sånn som på bla. helsport sine telt, at innerteltet henger i klips. Alle svar mottaes med den største takk!
  5. Konge!! Tusen takk for meget hurtig hjelp!
  6. Er det noen der ute som har en oppskrift på hvordan jeg kan få til et bilde (eks. jpg) av skjermbildet i map sourc, slik at jeg kan legge ut, sende, publisere på nett etc. et "bilde" av ruten (sporet) jeg har gått? Meget takknemelig for svar.
  7. Jeg har thermo, bruker den mest om vinteren, som en sikkerhet. Men den er også fin på hytte-til-hytteturer i stedet for soveposen. Fin som rasteplass og helt grei som sovepose på DNT-hytter. Tar litt plass, og veier en snau kilo mer enn en kompakt sovepose, men synes det er verdt det. Smak og behag.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.